Νέα Δημοκρατία: Ο Τσίπρας ενδιαφέρεται μόνο για το πολιτικό του μέλλον

Νέα Δημοκρατία: Ο Τσίπρας ενδιαφέρεται μόνο για το πολιτικό του μέλλον

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή το δημοσίευμα των Financial Times, εξαπολύει η ΝΔ, υποστηρίζοντας ότι “αποδεικνύει ότι ο κ. Τσίπρας για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι η διατήρηση της εξουσίας του και το πολιτικό του μέλλον”.

Η ΝΔ υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση κινείται με κριτήριο το πολιτικό κόστος και τις εσωτερικές ισορροπίες στον ΣΥΡΙΖΑ. “Γι’ αυτό διαπραγματεύεται τη συμφωνία με τις διάφορες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και όχι ουσιαστικά με τους εταίρους της χώρας. Η συνεχής καθυστέρηση βουλιάζει την οικονομία και την κοινωνία στην αβεβαιότητα» καταλήγει η ΝΔ.

Το δημοσίευμα

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, απέρριψε μία συμφωνία που επιτεύχθηκε με τους πιστωτές τον περασμένο μήνα, μετά από τις έντονες αντιδράσεις υψηλόβαθμων στελεχών του κυβερνώντος κόμματος, έγραψαν οι Financial Times.

Η εφημερίδα δημοσίευσε και δήλωση «πρώην ακτιβιστή του ΣΥΡΙΖΑ» ο οποίος ανέφερε ότι το «κόστος του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές θα μπορούσε να στείλει το κόμμα στα μονοψήφια ποσοστά του παρελθόντος.Ήταν μία συμφωνία που δεν θα μπορούσαν να καταπιούν».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter