Νέα έκρηξη σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ – «Έσκασε» ο κινητήρας του 608 στην Πατησίων (Photos)

Νέα έκρηξη σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ – «Έσκασε» ο κινητήρας του 608 στην Πατησίων (Photos)

Νέα έκρηξη κινητήρα λεωφορείου του ΟΑΣΑ σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, σύμφωνα με καταγγελία εργαζομένων του Οργανισμού.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει η συνδικαλιστική παράταξη «Ανεξάρτητη Παρέμβαση ΕΘΕΛ-ΟΑΣΑ», το περιστατικό σημειώθηκε σε λεωφορείο της γραμμής 608 που κινούταν προς Ζωγράφου, στο ύψος του ΟΤΕ στην Πατησίων. Αφού πραγματοποίησε την στάση μπροστά από τον ΟΤΕ δεν πρόλαβε να κάνει λίγα μέτρα και ο κινητήρας εξερράγη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κινητήρας λεωφορείου του ΟΑΣΑ εκρήγνυται εν κινήσει. Πριν μερικούς μήνες αντίστοιχο περιστατικό είχε σημειωθεί στου Ζωγράφου, ξανά σε λεωφορείο της γραμμής 608. Τότε μάλιστα λάδια και μεταλλικά μέρη του κινητήρα είχαν εκτοξευθεί στην καμπίνα των επιβατών.

Με αφορμή το δεύτερο περιστατικό η «Ανεξάρτητη Παρέμβαση» αναφέρει:

«Είχαμε προειδοποιήσει πριν τρεις μήνες με το περιστατικό το οποίο σημειώθηκε επί της λεωφόρο Κουσίδου στου Ζωγράφου ότι χρειάζεται να παρθούν μέτρα από το υπουργείο μεταφορών, λόγω της παλαιότητας του στόλου. Δυστυχώς η πολιτική ηγεσία επέλεξε αντί να προχωρήσει σε κινήσεις που να διασφαλίσουν την ασφάλεια και την ακεραιότητα επιβατών και οδηγών, σε τρομοκρατία κατά όσων αναδείκνυαν και αποκάλυπταν στην κοινή γνώμη την κατάσταση που έχουν φτάσει την δημόσια συγκοινωνία. Οι φωτογραφίες από αυτό που αντικρίσαμε πιστεύω ότι είναι ενδεικτικές και μιλάνε από μόνες τους ότι πολύ σύντομα δεν θα μιλάμε μόνο για υλικές ζημιές.

Κύριοι της κυβέρνησης λάβετε τα μέτρα σας, είσαστε υπεύθυνοι για ό,τι συμβεί από δω και πέρα σε επιβάτη και οδηγό. Οι επιβάτες και το προσωπικό της ΟΣΥ δεν είναι μόνο νούμερα, είναι ζωές οι οποίες χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ για να βγάζουνε το μεροκάματο και να πηγαίνουν στις δουλειές τους. Επίσης είναι τυχαίο το γεγονός ότι είναι λεωφορείο από το ίδιο αμαξοστάσιο το οποίο παρουσιάζει υψηλή συχνότητα βλαβών τέτοιου τύπου. Κάποια στιγμή τα αγαπημένα παιδιά της διοίκησης θα πρέπει να αναλάβουν και τις ευθύνες.»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter