Νέα επίθεση Μαξίμου σε ΝΔ: Δώστε ονόματα αλλιώς είστε εντολοδόχοι ύποπτων συμφερόντων

Νέα επίθεση Μαξίμου σε ΝΔ: Δώστε ονόματα αλλιώς είστε εντολοδόχοι ύποπτων συμφερόντων

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε το βράδυ της Πέμπτης το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού με αφορμή την ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την υπόθεση του πλοίου Noor1 .

Μέσω γραπτής ανακοίνωσης ζητείται από τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη είτε να απαντήσουν με ονόματα είτε θα επιβεβαιώσουν πως είναι εντολοδόχοι ύποπτων συμφερόντων.

«Περιμένουμε να μας πουν αν υπάρχει συγκεκριμένος επιχειρηματίας, που φέρεται να εμπλέκεται με την υπόθεση του Noor1 και τον οποίον θέλουν να υπερασπιστούν» σημειώνει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Παράλληλα καταλήγοντας η ανακοίνωση τονίζει: «Μέχρι τότε ας μη νομίζουν ότι θα καταφέρουν να κρυφτούν πίσω από «αποκαλυπτικά» πρωτοσέλιδα των συμφερόντων που στηρίζουν και κατ’ εντολήν των οποίων ενεργούν».

Νωρίτερα, κυβερνητικές πηγές είχαν εξαπολύσει επίθεση στη ΝΔ, την οποία και κατήγγειλαν για προσπάθεια «πολιτικής αποσταθεροποίησης» σε συνεργασία με ανθρώπους του υποκόσμου, με αφορμή την υπόθεση του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου και τις αναφορές του εκπροσώπου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Β. Κικίλια.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter