Νέα επίθεση της Σοσιαλιστικής Τάσης στον Κώστα Χρυσόγονο

Νέα επίθεση της Σοσιαλιστικής Τάσης στον Κώστα Χρυσόγονο

«Όλα του γάμου δύσκολα» για την πάλαι ποτέ Σοσιαλιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αποχώρησε από το κυβερνών κόμμα τυπικά πέρυσι τον Οκτώβριο με ψηφοφορία που διεξήχθη μεταξύ των εγγεγραμμένων μελών της.  

Η τότε ψηφοφορία ενέκρινε την εισήγηση της 11μελούς γραμματείας της Τάσης (συγκροτήθηκε πέρυσι τον Ιούνιο) την οποία είχε παρουσιάσει ο ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονος στην κεντρική αίθουσα της ΕΣΗΕΑ στις 28 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο από τότε μέχρι σήμερα εντός της τάσης υπήρξε διάσπαση με αποτέλεσμα κάποια μέλη της γραμματείας να κατηγορούν τον κ. Χρυσόγονο για αρχηγικές τάσεις και για ψηφοφορίες «στις οποίες ψηφίζουν ακόμη και τα δένδρα» και τον πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά ότι πρόκειται για τρία μόνο μέλη της ΠΓ «που προσπαθούν να να υφαρπάξουν παράνομα και αυθαίρετα την ονομασία «Σοσιαλιστική Τάση».

Αναλυτικά, με μία σκωπτική ανακοίνωση η Σοσιαλιστική Τάση επιτίθεται εκ νέου στον Κώστα Χρυσόγονο, για την απόφασή του να τη μετασχηματίσει σε «Προοδευτική Ενωτική Κίνηση», με ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Στην ανακοίνωσή της η Σοσιαλιστική Τάση αναφέρει:

«Με θλίψη αποχαιρετάμε την Προοδευτική Ενωτική κίνηση που ιδρύει σήμερα με ηλεκτρονική ψηφοφορία, χωρίς αρχές και χωρίς κανένα πολιτικό περιεχόμενο ο Ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονος, ακολουθώντας τα αχνάρια των εννέα πολιτικών που ήθελαν να γίνουν αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ ή του Κινήματος Αλλαγής χωρίς κανένα πολιτικό πρόγραμμα. Τελικά ο συγκεκριμένος δικηγόρος, αποφάσισε ότι αφού η Πολιτική Γραμματεία διαφωνούσε με την μοναδική, ορθή, δική του γνώμη, την πρωτοβουλία ανέλαβε ο ίδιος με τη σιωπηρή υπογραφή του Στάθη Πανταζή, ο οποίος δήλωσε σε φίλους του κατά την κοπή της πίττας του Παναγιώτη Κουρουμπλή, ότι «ουδέποτε αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ»!!!

Η παθογένεια αυτή έσπασε κάθε ρεκόρ νοθείας, αφού ο αρμόδιος υπάλληλος του γραφείου του Ευρωβουλευτή, ο οποίος εξουσιοδοτήθηκε να απαντήσει σε ερωτήματα που του θέσαμε, ούτε λίγο, ούτε πολύ μας απάντησε ότι ο εκλογικός κατάλογος είναι ακόμα και σήμερα ανοιχτός και όποιος θέλει μπαίνει και ψηφίζει, όπως έγινε και στις προηγούμενες δύο ψηφοφορίες και έχει είτε 750 ονόματα, είτε 1045, είτε 2.036 , είτε όσα ονόματα πει ότι έχει ο Κώστας Χρυσόγονος.

Η ψηφοφορία η οποία ολοκληρώνεται σήμερα, έχει επίσης έντονες περιβαλλοντικές ευαισθησίες, αφού μετά από μισό αιώνα, κατάφεραν άλλη μια φορά να ψηφίσουν και τα δένδρα.»

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Χρυσόγονος είχε απαντήσει στις ανάλογες καταγγελίες της Τάσης, με σχετική του δήλωση στο Documentonews.gr, αναφέροντας, μεταξύ άλλων ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η απάντησή του στην προηγούμενη ανακοίνωση της Σοσιαλιστικής Τάσης:

«Η ανυπόγραφη δήθεν ανακοίνωση της «Σοσιαλιστικής Τάσης» η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα σας είναι ψευδής. Το πρόσωπο ή τα πρόσωπα τα οποία σας την απέστειλαν προσπαθούν να υφαρπάξουν παράνομα και αυθαίρετα την ονομασία «Σοσιαλιστική Τάση», ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται μόνο για τρία από τα μέλη της ενδεκαμελούς Γραμματείας που είχε εκλεγεί τον Ιούνιο του 2017. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι τρεις αυτοί εκλέχθηκαν τότε με ηλεκτρονική ψηφοφορία μαζί με όλους εμάς τους υπόλοιπους και τώρα θυμούνται να την αμφισβητήσουν, με ανυπόστατους και συκοφαντικούς ισχυρισμούς, για τους οποίους θα κληθούν να λογοδοτήσουν ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης όταν τολμήσουν να εμφανιστούν με τα ονοματεπώνυμά τους. Ο μετασχηματισμός της πρώην «Σοσιαλιστικής Τάσης» σε «Προοδευτική Ενωτική Κίνηση» και η έγκριση του καταστατικού της έχουν τεθεί ήδη σε ψηφοφορία του συνόλου των μελών της, στην οποία καλούνται και μπορούν όλοι να μετάσχουν με διαφανή και δημοκρατικό τρόπο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter