Νέα Φιλαδέλφεια: Υπό πολιορκία τραμπούκων εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (Video)

Νέα Φιλαδέλφεια: Υπό πολιορκία τραμπούκων εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (Video)

Υπό πολιορκία πραγματοποιείται εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ όπως καταγγέλλεται και φαίνεται και από φωτογραφίες από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η εκδήλωση είναι σε εξέλιξη στο Πνευματικό κέντρο και έχει θέμα, όπως αναφέρει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ «τον αγώνα των κατοίκων για τις γειτονιές τους ενάντια στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα και ομιλητές τους Δέσποινα Κουτσούμπα, περιφερειακή σύμβουλο Αττικής, τον Γιώργο Ράγκο μέλος της ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τον Άγγελο Χάγιο μέλος του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ».

Αρκετός κόσμος βρίσκεται στο Πνευματικό Κέντρο για να παρακολουθήσει την εκδήλωση, ωστόσο έξω από αυτό, ομάδες τραμπούκων έχουν προκαλέσει ζημιές στο κτίριο επιχειρώντας να διαλύσουν την εκδήλωση. Αυτή την ώρα παραμένουν έξω από το κτίριο, ενώ εκεί βρίσκονται και δυνάμεις της αστυνομίας.

Ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας, Άρης Βασιλόπουλος, δήλωσε ότι: Επικρατεί κλίμα τρόμου, γλίτωσα από του χάρου τα δόντια ενώ μια δημοτική σύμβουλος τραυματίστηκε από πέτρα.

Όπως θα ακούστε και στο βίντεο οι τραμπούκοι φωνάζουν στους συμμετέχοντες στην εκδήλωση: Στη Φιλαδέλφεια οι πορείες τελειώσανε εδώ. Δεν θα ξαναπερπατήσετε.

Δείτε το βίντεο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter