Νέα γενιά μοτοσυκλετών (Video)

Νέα γενιά μοτοσυκλετών (Video)

Με το μότο «Περισσότεροι τρόποι για να μπεις στην οικογένεια της Harley-Davidson» η στρατηγική της Harley-Davidson αλλάζει και επιταχύνεται, η δημιουργία μίας νέας γενιάς μοτοσικλετιστών.

Σε ένα κόσμο που αλλάζει γρήγορα με ακόμη περισσότερες καταναλωτικές απαιτήσεις, αυτές οι επιταχυνόμενες ενέργειες υποστηρίζουν τους στόχους της Harley-Davidson για το 2027, με αυξημένη εστίαση και στρατηγικές επενδύσεις για ενδυνάμωση της θέσης της, αλλά και για αύξηση του ρυθμού ανάπτυξής της σε διεθνές επίπεδο.

«Οι τολμηρές ενέργειες που ανακοινώνουμε σήμερα, αυξάνουν τις ήδη τεράστιες δυνατότητες και την ανταγωνιστικότητα της Harley-Davidson και ενισχύουν την υπεροχή μας στην εξέλιξη και κατασκευή προϊόντων, την παγκόσμια απήχηση της εταιρείας και φυσικά το εξαιρετικό δίκτυο εξουσιοδοτημένων καταστημάτων σε όλο τον κόσμο», αναφέρει ο Ματ Λίβατιχ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Harley-Davidson, Inc. Και πρόσθεσε: «Παράλληλα, οι υπάρχοντες πιστοί φίλοι μας, θα οδηγήσουν την επόμενη επανάσταση δίτροχης ελευθερίας, για να εμπνεύσουν τους μελλοντικούς αναβάτες που ακόμη δεν έχουν γνωρίσει την απόλαυση της οδήγησης».

Το αποτέλεσμα της περιεκτικής ολοκληρωμένης αξιολόγησης που έγινε στην Harley, είναι μια προοπτική που προσφέρεται για πρώτη φορά σε πελάτες. Είναι το πρόγραμμα «More Roads to Harley-Davidson» που περιλαμβάνει:

• Νέα Προϊόντα – Διατηρείτε αμείωτο το ενδιαφέρον των υπαρχόντων φίλων της εταιρίας και έρχονται νέοι αναβάτες, ανοίγοντας νέες αγορές και κατηγορίες μοτοσυκλετών.

• Ευρύτερη πρόσβαση με καλύτερο πολυκάναλο δίκτυο εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων.

Για την περαιτέρω ενίσχυση της ηγετικής της θέσης στον σχεδιασμό μοτοσυκλετών και των μεγάλων κατασκευαστικών της δυνατοτήτων, η Harley-Davidson κάνει άνοιγμα προγραμματίζει την πιο περιεκτική γκάμα μοντέλων της, στις πιο δημοφιλείς και ανταγωνιστικές κατηγορίες μοτοσυκλετών, με μια πλήρη σειρά μοντέλων σε μεγάλο εύρος τιμών, τρόπων παροχής ισχύος, κινητήρων σε πολλούς κυβισμούς, κατηγοριών και ειδικών απαιτήσεων για κάθε αγορά παγκοσμίως.

Στα κύρια χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνονται τα παρακάτω:

• Ενίσχυση της εταιρείας στην κατασκευή μοτοσυκλετών μεγάλου κυβισμού, συνεχίζοντας την εξέλιξη και τη δημιουργία ακόμη πιο τεχνολογικά προηγμένων μοτοσυκλετών Touring και Cruiser, που θα κρατήσουν ψηλά το ενδιαφέρον των υπαρχόντων αναβατών Harley-Davidson και θα τους ωθήσουν σε ακόμη περισσότερα χιλιόμετρα στον ανοικτό δρόμο.

• Παρουσίαση μιας νέας πολυμορφικής πλατφόρμας μοτοσυκλετών μεσαίου κυβισμού με κινητήρες 500 έως 1250 κ.εκ. που θα καλύψουν τρεις ξεχωριστές κατηγορίες. Ξεκινούμε με την πρώτη Adventure Touring μοτοσυκλέτα του εργοστασίου, την Harley-Davidson Pan America 1250, ένα Custom μοντέλο 1250 κ.εκ. και ένα Streetfighter 975 κ.εκ. Όλα τα μοντέλα πρόκειται να διατεθούν προς πώληση το 2020. Περαιτέρω μοντέλα που θα διευρύνουν ακόμη περισσότερο τη γκάμα μας σε αυτές τις κατηγορίες, θα ακολουθήσουν μέχρι το 2022.

•Εξέλιξη μίας πιο προσιτής μοτοσυκλέτας μικρού κυβισμού (250 κ.εκ. έως 500 κ.εκ.) για τις αναδυόμενες ασιατικές αγορές, μέσα από μια στρατηγική συνεργασία με κατασκευαστή από την Ασία. Αυτή η νέα μοτοσυκλέτα και η ευρύτερη διανομή της, στοχεύει στην προσέλκυση πελατών από την Ινδία και την ανάπτυξη του εργοστασίου στην τοπική αγορά, η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές σε όλο τον κόσμο και ειδικότερα της Ασίας.

•Συνεχίζεται η εξέλιξη στην αγορά ηλεκτρικών μοτοσυκλετών, με την παρουσίαση της πρώτης ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας Harley-Davidson, (LiveWire) που θα διατεθεί προς πώληση το 2019. Είναι το πρώτο μιας ευρείας σειράς ηλεκτρικών μοντέλων χωρίς συμπλέκτη που θα κινείται με το απλό άνοιγμα του γκαζιού. Το LiveWire θα ακολουθήσουν κι άλλα μοντέλα μέχρι το 2022, τα οποία θα διευρύνουν τη γκάμα με ελαφρύτερες, μικρότερες και ακόμη πιο προσιτές επιλογές που θα εμπνεύσουν νέους αναβάτες και θα προσφέρουν νέες εμπειρίες οδήγησης.

Η Harley-Davidson θα αναβαθμίσει τον τρόπο προσέγγισής της στην αγορά και θα καλύψει τις απαιτήσεις των σύγχρονων μοτοσυκλετιστών με τους παρακάτω τρόπους:

• Δημιουργία εκπληκτικών εμπειριών για τους πελάτες, μέσα από όλα τα δίκτυα λιανικής πώλησης μοτοσυκλετών. Περιλαμβάνονται αναβαθμισμένες εκτεταμένες ψηφιακές δυνατότητες, μέσω της ιστοσελίδας Harley-Davidson.com που θα έχουν ως στόχο την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους υπάρχοντες και τους νέους πελάτες μας.

• Δημιουργία στρατηγικών συμμαχιών με κορυφαίους πάροχους υπηρεσιών ηλεκτρονικής πώλησης (e-commerce providers) για την πρόσβαση της Harley-Davidson σε ένα τεράστιο αριθμό πιθανών νέων πελατών.

• Νέες μορφές λιανικής πώλησης. Περιλαμβάνονται μικρότερα καταστήματα σε πόλεις από όλο τον κόσμο, για παρουσία του εργοστασίου σε αστικά κέντρα, ανάπτυξη των πωλήσεων της εκτεταμένης γκάμας μοντέλων της Harley-Davidson και ευρύτερη διανομή των προϊόντων ένδυσης σε διεθνές επίπεδο.

Δείτε τον νέο δρόμο που ακολουθεί η Harley Davidson: 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter