Νέα γκάμα ελαστικών

Νέα γκάμα ελαστικών

Τη νέα γκάμα ελαστικών Michelin Enduro, η οποία είναι το αποτέλεσμα μίας διαδικασίας ανάπτυξης που διήρκησε 4 χρόνια, παρουσίασε η Michelin.

 Η πρώτη παγκόσμια παρουσίαση είχε πραγματοποιηθεί στο 2017 FIM International Six Days of Enduro (ISDE), το οποίο διεξήχθη φέτος στο Brive-la-Gaillarde της Γαλλίας.

Η νέα σειρά Enduro εξελίσσει περαιτέρω τα χαρακτηριστικά της προηγούμενης σειράς και σχεδιάστηκε προσεκτικά για να καλύψει μία μεγάλη ποικιλία εδαφών, με τη δυνατότητα επιλογής μεσαίων και σκληρών εκδόσεων.

Χάρη στα νέα μείγματα καθώς και στο νέο σκάλισμα πέλματος αλλά και τη νέα κατασκευή σκελετού, τα Michelin Enduro προσφέρουν εξαιρετική πρόσφυση σε στεγνό και βρεγμένο έδαφος, χωρίς να μειώνεται η διάρκεια ζωής.

Η βελτιωμένη ελκτική ικανότητα της νέας γκάμας ελαστικών προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια στη διατήρηση της τροχιάς και σημαντικά βελτιωμένη ικανότητα στο να ξεπερνά τα εμπόδια. Έτσι, οι αγωνιζόμενοι μπορούν να πετύχουν καλύτερους χρόνους. Διαθέτει, ακόμα, πρωτοποριακό συνδυασμό ασφάλειας και απόλαυσης για τους αναβάτες, για τους οποίους το enduro είναι περισσότερο μία διασκεδαστική δραστηριότητα.

Στη διαδικασία ανάπτυξης της καινούριας γκάμας Michelin Enduro συμμετείχαν οι πρωταθλητές Ματίας Μπελίνο, Ζουλιέν Γκοτιέ και Εμανουέλ Αλμπεπάρτ. Τα ελαστικά δοκιμάστηκαν σε ακραίες συνθήκες και οι ειδικοί εκμεταλλεύτηκαν τις παρατηρήσεις των κορυφαίων του αθλήματος, έτσι ώστε αυτά να καλύπτουν τις ανάγκες όλων των χρηστών, όσο απαιτητικοί και αν είναι.

Χάρη στη νέα κατασκευή του σκελετού των ελαστικών και τη μορφή των μπλοκ πέλματος, η νέα γκάμα Michelin Enduro προσφέρει βελτιωμένη πρόσφυση και μεγαλύτερη ικανότητα απορρόφησης των κραδασμών σε σύγκριση με τον προκάτοχό της, ενώ παράλληλα προσφέρει σημαντικά βελτιωμένη ικανότητα για τους αναβάτες να ξεπερνούν τα εμπόδια.

Για μεγαλύτερη ευελιξία και εξαιρετική πρόσφυση σε βρεγμένο έδαφος, η τελευταία γενιά μειγμάτων γόμας έχει παραχθεί ειδικά για off-road χρήση και, σε συνδυασμό με το νέο σκάλισμα πέλματος, συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση των επιδόσεων.

Τα νέα ελαστικά έχουν κατά 15% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, ενώ οι επιδόσεις τους παραμένουν σταθερές σε όλη τη διάρκεια ζωής του ελαστικού και προσφέρει ακόμα καλύτερη συμβατότητα με τα νέα Bib Mousse.

Τα νέα ελαστικά Michelin Enduro είναι διαθέσιμα στις εξής διαστάσεις:

ΕΜΠΡΟΣ: ΜΕΣΑΙΑ 90/90-21 M/C 54R ENDURO MEDIUM F TT

90/100-21M/C 57R ENDURO MEDIUM F TT

ΣΚΛΗΡΗ: 90/90-21 M/C 54R ENDURO HARD F TT

ΠΙΣΩ: ΜΕΣΑΙΑ 120/90-18 65R ENDURO MEDIUM R TT

140/80-18 70R ENDURO MEDIUM R TT



Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter