Νέα προκλητική επίθεση Δημήτρη Καμμένου – Βρίζει τον Παπαδημούλη και υπερασπίζεται τον Κύριλλο!

Νέα προκλητική επίθεση Δημήτρη Καμμένου – Βρίζει τον Παπαδημούλη και υπερασπίζεται τον Κύριλλο!

Ο Δημήτρης Καμμένος (ΑΝΕΛ) προχώρησε σε νέα πρόκληση, αυτή τη φορά με αφορμή το σχόλιο του Δημήτρη Παπαδημούλη μετά τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Κηφισιάς ο οποίος επιτέθηκε κατά του πρόσφατα αποθανόντα Στίβεν Χόκινγκ

Ο Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος συμμετείχε και στην υποδοχή του Αγίου Φωτός στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος αναφέρθηκε στον κ. Παπαδημούλη χαρακτηρίζοντάς τον «πολιτικό χαφιέ», ενώ ουσιαστικά εμφανίζεται υπερασπιστής των σκοταδιστικών απόψεων του Μητροπολίτη Κηφισιάς, Κυρίλλου.

Σε άλλη ανάρτησή του αναφέρει:

Όσοι σκοτώνουν τον Θεό στον ουρανό, αφήνουν τον άνθρωπο ορφανό στη γη.

Παράλληλα κυκλοφόρησε δήλωσή του, σύμφωνα με την οποία:

«Όσοι σκοτώνουν τον θεό στον ουρανό, αφήνουν τον άνθρωπο ορφανό στη Γη. Ο γνωστός – δήθεν αριστερός- πολιτικός με την κουκούλα μόνο σκοτάδι είναι ικανός να βλέπει».

Αφορμή όλων αυτών ήταν η αρχική ανάρτηση στο Twitter του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη ο οποίος σχολίαζε το κήρυγμα μίσους του Μητροπολίτη Κηφισιάς, Κυρίλλου:

Ένα ακόμη κρούσμα σκοταδισμού και ακραίας μισαλλοδοξίας, που θυμίζει Ταλιμπάν και όχι μια ευρωπαϊκή δημοκρατική χώρα που σέβεται την ανεξιθρησκεία. Δήλωση που ευτυχώς συνάντησε την παγκόσμια αδιαφορία: «Ο μητροπολίτης Κηφισιάς «αφόρισε» τον Στίβεν Χόκινγκ»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter