Νέα στοιχεία για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη – Τι δείχνουν το κομποσκοίνι και το μπιτόνι βενζίνης

Νέα στοιχεία για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη – Τι δείχνουν το κομποσκοίνι και το μπιτόνι βενζίνης

Το νέο εύρημα στο κάθισμα του συνοδηγού στο μοιραίο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη έρχεται να ταράξει και πάλι τα νερά της περίεργης υπόθεσης θανάτου της άτυχης μητέρας.

Ένα μαύρο κομποσκοίνι χειρός με δυο μπλε χάντρες εντοπίστηκε από την αυτοψία της αστυνομίας. Το στοιχείο αυτό, σύμφωνα με τον Ανδριανό Γκουρμπάτση, πρώην υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος και τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας Λαγούδη δεν είχε περιγράφει από τους ανακριτικούς υπάλληλους με το τρόπο που θα έπρεπε. Όπως εξηγεί στο koutipandoras.gr ο κ. Γκουρμπάτσης η περιγραφή θα έπρεπε να ήταν λεπτομερής αν δηλαδή ήταν κομμένο ,φθαρμένο ή άθικτο.

Το σημαντικότερο όμως στοιχείο που φέρνει τα πάνω κάτω στην υπόθεση είναι ότι αυτό το κομποσκοίνι δεν θα μπορούσε να είναι της Ειρήνης Λαγούδη καθώς όπως υποστηρίζει η οικογένειά της, η Ειρήνη φορούσε το κομποσκοίνι της συνέχεια. Ακόμα και όταν την βρήκαν απανθρακωμένη μέσα στο αυτοκίνητο της, εκείνη το φορούσε.

Την ίδια ώρα ερωτηματικά προκαλεί και το μπιτόνι που είχε βρεθεί στην θέση του συνοδηγού. Όπως εξηγεί ο Ανδριανός Γκουρμπάτσης στο koutipandoras.gr σε κατάθεση του ο επιστάτης της οικογένειας έχει πει ότι το συγκεκριμένος μπιτόνι δεν ήταν της οικογένειας και δεν το έχει ξανά δει ποτέ. Σε μια έρευνα που έκανε ο κ. Γκουρμπάτσης το μπιτόνι φέρει πάνω ονομασία εταιρείας με έδρα την Βουλγαρία που έχει σταματήσει να βγάζει αυτό το υλικό τα τελευταία 12 χρόνια.

Το ερώτημα λοιπόν που δημιουργείται και στο οποίο καλούνται να απαντήσουν οι αρχές, είναι πώς αυτό το μπιτόνι βρέθηκε στο αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας.

Υπενθυμίζεται ότι η 44χρονη μητέρα τριών παιδιών, βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στις αρχές Δεκεμβρίου, μετά από αναζήτηση δύο ημερών από την οικογένειά της. Αρχικά η αστυνομία έκανε λόγο για αυτοκτονία, όμως η οικογένεια της Ειρήνης δεν το πίστεψε ποτέ και γι’ αυτό προσέλαβε τον Βασίλη Ταουξή και μια μεγάλη ομάδα πραγματογνωμόνων για να ρίξει φως στον θάνατό της.

Από την άλλη το πόρισμα του κ. Γκουρμπάτση έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια και για σκηνοθετημένη αυτοκτονία, τονίζοντας ότι η Ειρήνη Λαγούδη δολοφονήθηκε και ο θάνατός της ήταν μαρτυρικός.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter