Νέα Υόρκη: Εκτροχιασμός τρένου με τραυματίες

Νέα Υόρκη: Εκτροχιασμός τρένου με τραυματίες

Λαχτάρα σήμερα και στη Νέα Υόρκη που συρμός του προαστιακού σιδηροδρόμου εκτροχιάστηκε κατά την άφιξή του στον σταθμό Πεν Στέισον, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά τέσσερις επιβάτες.

Αυτός ήταν ο δεύτερος εκτροχιασμός τρένου μέσα σε διάστημα δέκα ημερών στο Πεν Στέισον, τον σταθμό του Μανχάταν που εξυπηρετεί πολλές μεγάλες πόλεις στις βορειοανατολικές ΗΠΑ αλλά και το περιφερειακό δίκτυο του Νιου Τζέρσεϊ.

Στις 24 Μαρτίου, ένα τρένο της εταιρείας Amtrak που κατευθυνόταν στην Ουάσινγκτον εκτροχιάστηκε ενώ κινείτο με χαμηλή ταχύτητα και χτύπησε πλάγια έναν συρμό του προαστιακού που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Γύρω στις 9 το πρωί σήμερα, τοπική ώρα (15.00 ώρα Ελλάδας) το τρένο που ερχόταν από το Τρέντον του Νιου Τζέρσεϊ ξέφυγε από τις γραμμές λίγο πριν μπει στον Πεν Στέισον. Τέσσερις επιβάτες τραυματίστηκαν. Και σε αυτήν την περίπτωση, η ταχύτητα του τρένου ήταν μικρή.

Η εταιρεία Amtrak και η Υπηρεσία Μεταφορών του Νιου Τζέρσεϊ ανακοίνωσαν ότι διακόπτεται μέχρι νεωτέρας η κίνηση όλων των συρμών από και προς τον συγκεκριμένο σταθμό.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter