Νέα Ζηλανδία: Έβγαλε σέλφι με τον Νικ Κέιβ …χωρίς να ξέρει ποιος είναι

Νέα Ζηλανδία: Έβγαλε σέλφι με τον Νικ Κέιβ …χωρίς να ξέρει ποιος είναι

Αν και ήδη σχετικά γνωστός στη χώρα του – τη Νέα Ζηλανδία – ως υποψήφιος για το βραβείο Billy T Award το 2016, ο 21χρονος Τζέιμς Μάλκολμ επέκτεινε την αναγνωρισιμότητά του στο ίντερνετ, με μία γκάφα ολκής. Έβγαλε σέλφι με τον Νικ Κέιβ των Bad Sheeds και στη συνέχεια έψαχνε να μάθει, μέσω twitter, ποιος είναι.

Ο Μάλκολμ βρισκόταν στο αεροδρόμιο του Wellington, όπου και περίμενε την πτήση του, όταν είδε δεκάδες ανθρώπους να περιτριγυρίζουν έναν μαυροφορεμένο τύπο, ζητώντας του αυτόγραφα. Επρόκειτο για τον Αυστραλό θρύλο της μουσικής, συγγραφέα και σεναριογράφο, Νικ Κέιβ. Μόνο που ο Τζέιμς δεν είχε ιδέα ποιος είναι, πόσο μάλλον πώς μοιάζει εμφανισιακά.

Έτσι, μπήκε στη σελίδα του στο Twitter και ανέβασε μια φωτογραφία του με τον Κέιβ να αχνοφαίνεται στο βάθος, ζητώντας από τους ακολούθους του να του πουν αν τον γνωρίζουν. Οι απαντήσεις που έλαβε ήταν ελάχιστες και διόλου κατατοπιστικές, οπότε ο James έκανε το αμέσως καλύτερο που μπορούσε να σκεφτεί. 

Πήγε πιο κοντά, έβγαλε μια selfie με τον «άγνωστο» κύριο και την ανέβασε στο Twitter με τη λεζάντα «Μπορεί να μου πει κάποιος, σας παρακαλώ, ποιος είναι αυτός ο διάσημος; Όλοι του ζητούσαν φωτογραφίες και δεν ήθελα να μείνω στην απ’ έξω». Μόνο που αυτή τη φορά, οι απαντήσεις που έλαβε ήταν αμέτρητες, με κάμποσους να προσπαθούν να του μάθουν πέντε πράγματα σχετικά με τον Κέιβ, αλλά τους περισσότερους να τον δουλεύουν. Άδικο είχαν;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter