Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά τμήματα, στα νησιά του Νοτίου και Ανατολικού Αιγαίου και τις πρωινές ώρες πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα κεντρικά ή χιονόνερο στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη περιμένουμε την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018. 

Η ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρώτες πρωινές και νυκτερινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία 3-4 βαθμούς χαμηλότερη), 7 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 4 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), 8 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 9 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και αργότερα τοπικά στο Κεντρικό Ιόνιο ισχυροί 6 μποφόρ.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές τις πρώτες πρωινές ώρες, αλλά και γρήγορη βελτίωση στη συνέχεια περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Πηγή: meteo.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter