Νεϊμάρ: «Nihao China»!

Νεϊμάρ: «Nihao China»!

Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στο επίκεντρο της εν δυνάμει ακριβότερης μεταγραφής στην Ιστορία του ποδοσφαίρου, ο Νεϊμάρ συνεχίζει …κανονικά την ζωή του. 

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Μπαρτσελόνα έφθασε σήμερα στην Κίνα και, όπως κάθε σύγχρονος αστέρας που …σέβεται τον εαυτό του και τα εκατομμύρια που κερδίζει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φρόντισε αμέσως να ενημερώσει τις χιλιάδες των φίλων του.

«Nihao (σ.σ. καλημέρα στην κινεζική) Κίνα»! γράφει στο μήνυμα που ανήρτησε στην προσωπική ιστοσελίδα του στο Weibo (σ.σ. αντίστοιχο του Facebook στην αχανή χώρα) και πρόσθεσε: «Αυτήν την στιγμή βρίσκομαι στην Σανγκάη. Στέλνω μία αγκαλιά σε όλους τους Κινέζους φίλους μου. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη».

Ο 25χρονος άσος δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για την φημολογούμενη μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία, σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της τρέχουσας εβδομάδας. Προς το παρόν, πάντως, ο Νεϊμάρ θα συμμετάσχει σε προωθητικές ενέργειες διάφορων προϊόντων στην ασιατική χώρα, όπου έχει εκατοντάδες χιλιάδες …ακολούθους.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter