Νεκρό ένα 3χρονο κοριτσάκι από την επίθεση με μαχαίρι σε παιδικό πάρτι στο Άινταχο

Νεκρό ένα 3χρονο κοριτσάκι από την επίθεση με μαχαίρι σε παιδικό πάρτι στο Άινταχο

Ένα κοριτσάκι τριών ετών που είχε τραυματιστεί βαριά κατά τη διάρκεια επίθεσης με μαχαίρι στην Πολιτεία Άινταχο, στο βορειοδυτικό τμήμα των ΗΠΑ, υπέκυψε τη Δευτέρα, γνωστοποίησε η αστυνομία, διευκρινίζοντας πως άλλα επτά θύματα συνεχίζουν να νοσηλεύονται.

Η επίθεση, που διαπράχθηκε εν μέσω μιας παιδικής γιορτής στην πόλη Μπόισι, σόκαρε όλη τη χώρα. Ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης έχει συλληφθεί και προφυλακιστεί, γνωστοποίησε η αστυνομία την Κυριακή.

Το κοριτσάκι, που διακομίστηκε αεροπορικώς στη γειτονική Πολιτεία Γιούτα για του προσφερθούν επείγουσες ιατρικές φροντίδες, τελικά υπέκυψε στα τραύματά του, ανέφερε η αστυνομία της πόλης Μπόισι σε σύντομη ανακοίνωσή της τη Δευτέρα.

Ο άνδρας που κατηγορείται πως επιτιθέμενος αδιακρίτως με μαχαίρι τραυμάτισε συνολικά εννιά ανθρώπους–τρεις ενήλικους και έξι παιδιά -αναμενόταν να προσαχθεί τη Δευτέρα ενώπιον δικαστηρίου για να του απαγγελθούν και τυπικά κατηγορίες.

Ο Τίμι Κίνερ, 30 ετών, αφροαμερικανός από το Λος Άντζελες, διώκεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών κατά συρροή, με επιβαρυντικές περιστάσεις, καθώς τα περισσότερα θύματά του ήταν παιδιά.

Η επίθεση διαπράχθηκε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας όπου διαμένουν κυρίως οικογένειες προσφύγων, στην πλειονότητά τους από τη Συρία, το Ιράκ και την Αιθιοπία.

Ο Κίνερ διέπραξε την επίθεση μία ημέρα αφού η γυναίκα που τον φιλοξενούσε τον έδιωξε, εξήγησε την Κυριακή ο επικεφαλής της αστυνομίας του Μπόισι, ο Μπιλ Μπόουνς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter