Νεκρός σε «περίεργο» τροχαίο ένας από τους υπόπτους για τη δολοφονία του Κασόγκι

Νεκρός σε «περίεργο» τροχαίο ένας από τους υπόπτους για τη δολοφονία του Κασόγκι

Ένα «περίεργο» τροχαίο που συνδέεται με την υπόθεση του σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι σημειώθηκε ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες των αρχών προκειμένου να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Ο Μεσάλ Σαάντ Μ. Αλμποστάνι, ένας από τους 15 Σαουδάραβες που βρίσκονταν στο προξενείο της χώρας τους στην Κωνσταντινούπολη, τη μέρα που δολοφονήθηκε ο Τζαμάλ Κασόγκι, σκοτώθηκε σε «περίεργο» τροχαίο, όπως μετέδωσε πριν λίγη ώρα η εφημερίδα Yeni Safak. 

Ο ξαφνικός και συνάμα περίεργος θάνατος του υπόπτου της δολοφονίας παραείναι… «βολικός» για την βασιλική οικογένεια του Ριάντ, όπως σχολιάζει το δημοσίευμα.

Ο Αλμποστάνι, που είχε τον βαθμό του Υποσμηναγού στην Πολεμική Αεροπορία της Σαουδικής Αραβίας, έφτασε στην Τουρκία τη μέρα της δολοφονίας του Κασόγκι, στις 1:45 τα ξημερώματα τοπική ώρα. Έκανε check in στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Hotel και έφυγε από τη χώρα στις 21:46 το βράδυ της ίδιας μέρας, με ιδιωτικό τζετ που ανήκει στην εταιρεία Sky Prime Aviation.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο γιατρός που φέρεται ότι αποκεφάλισε και τεμάχισε τον σαουδάραβα Κασόγκι (Photo)

Την ίδια μέρα, 15 Σαουδάραβες, μεταξύ των οποίων πολλοί αξιωματούχοι και μέλη των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, έφτασαν στην Κωνσταντινοπολη με δύο αεροπλάνα και επισκέφθηκαν το προξενείο ενώ ο Κασόγκι βρισκόταν ακόμη μέσα. Στη συνέχεια, όλα τα εμπλεκόμενα άτομα έφυγαν από την Τουρκία μέσα σε διάστημα μερικών ωρών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter