Νέο «αίμα» στο Μαρκόπουλο – Νέα προσθήκη στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες οι κυπριακές ιπποδρομίες

Νέο «αίμα» στο Μαρκόπουλο – Νέα προσθήκη στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες οι κυπριακές ιπποδρομίες

Οι νέοι ίπποι που καταφθάνουν συνεχώς στο Μαρκόπουλο και η συνεργασία της Ιπποδρομίες ΑΕ του ΟΠΑΠ με τον Ιππόδρομο της Λευκωσίας, υπόσχονται μια ακόμη δυνατή χρονιά για τις ελληνικές ιπποδρομίες και το ιπποδρομιακό στοίχημα.

Έξι ίπποι, που θα κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση μπροστά στο ελληνικό κοινό, συμμετέχουν στις σημερινές κούρσες, που ξεκινούν στις 17:00.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά επτά ιπποδρομίες. Στη δεύτερη κούρσα, για το «Έπαθλο Θαλή», παίρνουν μέρος οι πρωτοεμφανιζόμενοι ΝΤΕΒΙΛΣ ΜΠΡΙΤΖ, ΧΕΒΕΝ’Σ ΡΟΚ και ΣΟΛΑΤΖΑΝ, οι οποίοι έχουν ήδη από μια νίκη στο ενεργητικό τους σε ιπποδρόμια του εξωτερικού.

Ακόμη τρεις νέοι ίπποι συμμετέχουν στην τέταρτη ιπποδρομία – την πολυπληθέστερη της ημέρας – για το «Έπαθλο Αδριανού». Πρόκειται για τους ΜΠΛΑΚ ΤΡΙΛΜΠΥ, ΝΤΙΣΚΑΒΕΡΝΤ και ΝΤΑΝΣΠΟΡΤ, με τον τελευταίο να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στο στίβο.

Όλες οι αναμετρήσεις έχουν αυξημένο αγωνιστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον, καθώς απουσιάζουν τα ξεκάθαρα φαβορί. Στο πλαίσιο αυτό, ξεχωρίζει η έκτη ιπποδρομία για το «Έπαθλο Ιάσωνα», με τους περισσότερες συμμετέχοντες να έχουν ίσες πιθανότητες διάκρισης.

Το Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες φέρνει τον Ιππόδρομο Λευκωσίας στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Το Πάμε Στοίχημα- Ιπποδρομίες συνεχίζει να ανανεώνεται προσφέροντας επιπλέον επιλογές στους παίκτες. Η έναρξη της συνεργασίας της Ιπποδρομίες ΑΕ με την Λέσχη Ιπποδρομιών Λευκωσίας, το μόνο εξουσιοδοτημένο οργανισμό διεξαγωγής ιπποδρομιών στην Κύπρο, εξασφαλίζει στους Έλληνες παίκτες του στοιχήματος τη συμμετοχή τους σε κοινό «κουμπαρά», διεκδικώντας ακόμη μεγαλύτερα κέρδη.

Από τις 24 Ιανουαρίου 2018, κάθε Τετάρτη στις 15:30 και κάθε Κυριακή στις 15:00, οι κυπριακές ιπποδρομίες θα είναι διαθέσιμες για στοιχηματισμό στα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Σημειώνεται ότι οι κυπριακές ιπποδρομίες είναι πολύ κοντά στα ελληνικά δεδομένα, με επίπεδες κούρσες, σε χωμάτινο στίβο. Πολλοί Κύπριοι αναβάτες έχουν συμμετάσχει σε ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο και είναι γνωστοί στο ελληνικό κοινό. Έντονη ελληνική παρουσία υπάρχει και στον Ιππόδρομο της Λευκωσίας από Έλληνες αναβάτες.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter