Νέο βίντεο με τον σφαγέα του κλαμπ Reina – Ασύλλητος κι επικίνδυνος – Νέο φιάσκο της αστυνομίας (Video)

Νέο βίντεο με τον σφαγέα του κλαμπ Reina – Ασύλλητος κι επικίνδυνος – Νέο φιάσκο της αστυνομίας (Video)

Νέο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα δείχνει τον σφαγέα της Κωνσταντινούπολης να βγαίνει από το σπίτι του λίγο πριν σκορπίσει τον θάνατο στο κλαμπ Reina.

Όπως μετέδωσε το BBC οι αρχές του Κιργιστάν απελευθέρωσαν τον φερόμενο ως μακελάρη της Κωνσταντινούπολης. Ο ίδιος στην ανάκριση είχε αρνηθεί κάθε ανάμειξη στο μακελειό του Reina.

Σε συνέντευξή του στο πρακτορείο AKIPRESS, ο Lakche Mashrapov, του οποίου η φωτογραφία του διαβατηρίου έκανε το γύρο του διαδικτύου, δηλώνει ότι δεν έχει ιδέα πώς βρέθηκε η φωτογραφία αυτή στα σόσιαλ μίντια και συμπληρώνει ότι πήγε στην Τουρκία από το Κιργιστάν, την πρώτη Ιανουαρίου, για δουλειές.

Δύο συλλήψεις για την σφαγή στο Reina

Οι δύο αλλοδαποί, η εθνικότητα των οποίων δεν είναι ακόμη γνωστή, συνελήφθησαν στην είσοδο του τερματικού σταθμού των διεθνών αναχωρήσεων και μεταφέρθηκαν στη γενική αστυνομική διεύθυνση της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με το Dogan.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστές άλλες πληροφορίες.

Το Ισλαμικό Κράτος έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση στο νυχτερινό κέντρο “Ρέινα”, στην οποία 39 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ ο δράστης εξακολουθεί να καταζητείται.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter