Νέο Ford KA+ Colour Edition

Νέο Ford KA+ Colour Edition

Η Ford λανσάρισε το νέο KA+ Colour Edition – που διατίθεται σε έξι τολμηρά χρώματα εξωτερικού με μαύρες λεπτομέρειες για τη δημιουργία εντυπωσιακών αντιθέσεων.

Η ειδική έκδοση του ευρύχωρου μικρού μοντέλου της Ford διατίθεται σε αποχρώσεις Bright Yellow, Moondust Silver, Oxford White, Ruby Red, Smoke, Sparkling Gold, και περιλαμβάνει: Μεγάλη πίσω αεροτομή, Μαύρες, ζάντες αλουμινίου 15-ιντσών, Οροφή βαμμένη σε Shadow Black, Καλύμματα καθρεπτών σε Shadow Black, Μαύρα πλαϊνά αυτοκόλλητα, Μαύρη μάσκα τύπου πλέγματος, Μαύρα σήματα στα φτερά.

Το 5-θυρο hatchback Ford KA+ προσφέρει εξαιρετική ευρυχωρία, οικονομική κατανάλωση και απολαυστική οδική συμπεριφορά, σε προσιτή τιμή.

Το εσωτερικό μπορεί να φιλοξενήσει άνετα πέντε άτομα με άφθονο χώρο για το κεφάλι των εμπρός επιβατών και τα πόδια των πίσω αντίστοιχα, ενώ διαθέτει 21 αποθηκευτικούς χώρους. Στο MyFord Dock που βρίσκεται στο κέντρο του πίνακα οργάνων, οι επιβάτες μπορούν να αποθηκεύουν, να τοποθετούν και να φορτίζουν κινητές συσκευές όπως τηλέφωνα και συστήματα πλοήγησης.

Το KA+ Colour Edition προσφέρεται με βενζινοκινητήρα 1.2L Duratec 85 ίππων με κατανάλωση 5,2 l/100χλμ , εκπομπές CO2 120 g/km και είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter