Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Σταθάκης: Κανένα επιπρόσθετο μέτρο - Στόχος οι επενδύσεις

Την ανάγκη προσέλκυσης επενδυτών στους τομείς ενέργειας, φυσικού αερίου και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας τόνισε ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης, ενώ υποστήριξε για ακόμα μια φορά ότι η κυβέρνηση δεν θα νομοθετήσει "κανένα επιπρόσθετο μέτρο".

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σε εκπροσώπους ομογενειακών μέσων ενημέρωσης, στη Νέα Υόρκη.

Ο Γιώργος Σταθάκης μάλιστα ανέφερε συγκεκριμένες κυβερνητικές πρωτοβουλίες και θεσμικές παρεμβάσεις προκειμένου να διαμορφωθεί το έδαφος για την προσέλκυση επενδύσεων.

Σε ερώτηση σχετικά με τους ισχυρισμούς Τόμσεν για τα πρωτογενή πλεονάσματα, ο υπουργός εξήγησε πως «η Ελλάδα έχει συμφωνήσει ένα πλαίσιο με τους Ευρωπαίους και συνεχίζουμε να συζητάμε. Η θέση της κυβέρνησης είναι απόλυτα σαφής και δεν πρόκειται να νομοθετήσει κανένα επιπρόσθετο μέτρο» πρόσθεσε, και κατέληξε πως «από εκεί και πέρα είναι θέμα του νέο κύκλου συζητήσεων και διαπραγματεύσεων προκειμένου να υπάρξει ένα πλαίσιο».

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.