Ψάχνει καλλιτέχνες για την ορκωμοσία του ο Τραμπ, μα του κάκου

Ψάχνει καλλιτέχνες για την ορκωμοσία του ο Τραμπ, μα του κάκου

Κι αν ο Μπάρακ Ομπάμα είχε αφήσει εποχή έχοντας στην ορκωμοσία του τον θρύλο της σόουλ Αρίθα Φράνκλιν και την Μπιγιονσέ, ο διάδοχός του, Ντόναλντ Τραμπ, δε φαίνεται να έχει την ίδια μοίρα.

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, η επιτροπή που είναι υπεύθυνη για την οργάνωση της ορκωμοσίας έχει προσπαθήσει να πείσει γνωστούς τραγουδιστές να κάνουν μια εμφάνιση στην τελετή της 20ής Ιανουαρίου, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τα μέλη της επιτροπής «τηλεφωνούν σε μάνατζερ, ατζέντηδες, οποιονδήποτε υπάρχει για να δουν ποιον θα βρουν και αντιμετωπίζουν προβλήματα».

Ο δε Τζον Λέτζεντ, ο οποίος έχει συναντηθεί αρκετές φορές με τον Μπαράκ Ομπάμα, δήλωσε στο BBC: «Δεν μου κάνει εντύπωση». «Οι δημιουργικοί άνθρωποι τείνουν να απορρίπτουν την αδιαλλαξία και το μίσος»τονίζει. «Τείνουμε να είμαστε πιο φιλελεύθεροι. Όταν κάποιος κηρύσσει τον διχασμό και το μίσος και την αδιαλλαξία, τότε είναι μάλλον απίθανο να βρεθούν δημιουργικοί άνθρωποι που να θέλουν να συνδεθούν με αυτόν». Το The Wrap ισχυρίζεται ότι η ομάδα Τραμπ ελπίζει πως, έστω και την τελευταία στιγμή, θα κλείσει ένα «δυνατό» όνομα για την τελετή, ωστόσο οι αρνήσεις διαδέχονται η μία την άλλη. «Προτίθενται να πληρώσουν οποιοδήποτε ποσό» αναφέρει πηγή στο The Wrap, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η ομάδα του Τραμπ είναι διατεθειμένη να πληρώσει ακόμα και εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια.

Τον προηγούμενο μήνα η ομάδα του Τραμπ βιάστηκε να ανακοινώσει ότι ο Έλτον Τζον επρόκειτο να λάβει μέρος στην τελετή. Αμέσως μετά την ανακοίνωση, όμως, ο σερ Έλτον Τζον διέψευσε τη συμμετοχή του στην τελετή.

Πάντως, ο υπεύθυνος της επιτροπής για την ορκωμοσία
αρνήθηκε όλους τους ισχυρισμούς

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter