Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Η Ηριάννα είσαι εσύ! (Photo)

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Η Ηριάννα είσαι εσύ! (Photo)

Στις δηλώσεις στήριξης της Ηριάννας Β.Λ. έρχεται να προστεθεί και αυτή της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε την ανακοίνωση

“Τις τελευταίες εβδομάδες έχει απασχολήσει την επικαιρότητα η υπόθεση της Ηριάννας Β.Λ., η οποία καταδικάστηκε από το Β’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε κάθειρξη 13 ετών χωρίς αναστολή, για συμμετοχή στη Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς.

Η καταδίκη στηρίχθηκε αποκλειστικά στη μερική ταυτοποίηση γενετικού υλικού της κατηγορούμενης πάνω σε γεμιστήρα όπλου, ένα αποδεικτικό στοιχείο που ποτέ στο παρελθόν δεν έχει κριθεί αρκετό, για να τεκμηριώσει ανάλογη απόφαση.

Η ποινή αυτή στερεί επί της ουσίας από την 29χρονη Ηριάννα οποιαδήποτε ευκαιρία για προσωπική ζωή και επιστημονική εξέλιξη (η ίδια είναι Υποψήφια Διδάκτορας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών), τιμωρώντας πολύ περισσότερο τις κοινωνικές της συναναστροφές, παρά κάποια αξιόποινη πράξη που τελέστηκε εκ μέρους της.

Οφείλουμε όλοι/ες να ενώσουμε τη φωνή μας με τη φωνή της Ηριάννας, για την ανατροπή αυτής της αστήρικτης και υπέρμετρα αυστηρής απόφασης και για την επιτυχή έκβαση της αίτησης αναστολής, η οποία θα εκδικαστεί στις 17 Ιουλίου. Ως Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στεκόμαστε δίπλα στον αγώνα της Ηριάννας για ελευθερία και αξιοπρέπεια», αναφέρει η ανακοίνωση”.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter