New entries: Hide ‘n’ Seek – Με hard διάθεση από την Κρήτη

New entries: Hide ‘n’ Seek – Με hard διάθεση από την Κρήτη

Αφουγκραζόμαστε καθετί νέο που παίζει στις πόλεις μας. Ανακαλύπτουμε μικρά διαμάντια, τις νεαρές μπάντες και τις αφήνουμε να αυτοπαρουσιαστούν. Εσείς απλώς ακούστε τις με τέρμα τα ηχεία!

Είμαστε οι… Θοδωρής, Νίκος, Μιχαήλ-Aγγελος, Στέλιος και λεγόμαστε Hide n seek.

Παίζουμε… Θα μπορούσαμε να πούμε πως παίζουμε alternative με μια πινελιά hard rock.

Λεγόμαστε έτσι γιατί… Παλιά είχαμε άλλο όνομα και όταν αποφασίσαμε να το αλλάξουμε το Hide n Seek μας φάνηκε πολύ ώριμο! Αλλά δεν έχει κάποια σύνδεση με το είδος της μπάντας μας.

Εδρα μας είναι… Η Κρήτη.

Ο μέσος όρος ηλικίας μας… Λοιπόν, 17+17+17+18 και όλο διά 4 μας κάνει 17,25.

Σε δέκα χρόνια θα είμαστε… Ελπίζουμε να είμαστε κάπου στο εξωτερικό και να κάνουμε δικό μας live σε κάποιο μεγάλο στάδιο ή πάρκο, δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη.

Είμαστε φαν… Της grunge και γενικά των συγκροτημάτων που κάνουν –ή έκαναν– κάτι διαφορετικό, όπως ας πούμε οι Queen ή οι Nirvana.

Σιχαινόμαστε… Το σκυλάδικο, όλα τα υπόλοιπα καλά είναι.

Οταν δεν παίζουμε μουσική… Κάνουμε βόλτες, πάμε σε κλαμπάκια, μπαράκια και τα καλοκαίρια πολλή θάλασσα.

Η μουσική είναι σαν… Μια διέξοδος από τα πάντα. Κάτι σαν νόμιμο ναρκωτικό που σου κάνει καλό!

Αγαπημένοι μας στίχοι… «Does anybody know what we are looking for» των Queen και «I think I’m dumb, but maybe just happy» από Νirvana.

Τραγούδι που παίζουμε αλλά θα θέλαμε να έχουμε γράψει… Ισως κάποιο από τις Τρύπες όπως το «Ταξιδιάρα ψυχή». Ή το «Εκεί στο νότο» του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Θα μας δείτε… Στις 3 Αυγούστου σε συναυλία στα Χανιά που θα γίνει για να συγκεντρωθούν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης μας και στις 14 Αυγούστου στο τοπικό φεστιβάλ «Rock under the clock». 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter