«Nick Galis Hall of Famous Game» μόνο στη Nova!

«Nick Galis Hall of Famous Game» μόνο στη Nova!

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports1HD τον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ και την ειδική εκδήλωση προς τιμή του Νίκου Γκάλη (https://www.youtube.com/watch?v=tOozbf44JWM&feature=youtu.be)!

Στην πρώτη επίσημη εμφάνιση του «Θεού» του ελληνικού μπάσκετ μετά την είσοδο του στο Hall of Fame του NBA, κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι, αθλητές και αθλήτριες θα συμμετάσχουν σε έναν αγώνα διαφορετικού χαρακτήρα. Στην εορταστική ατμόσφαιρα θα προσφέρουν τη λάμψη τους ηθοποιοί και τραγουδιστές που έχουν επίσης δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι. Τον Νίκο Γκάλη θα τιμήσουν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων οι Παναγιώτης Γιαννάκης, «3D» Δημήτρης Διαμαντίδης Νίκος Χατζής, Νίκος Μπουντούρης, Νάσος Γαλακτερός, Μανώλης Παπαμακάριος, Μιχάλης Μουρούτσος, Τατιάνα Καββαδία, Δώρα Παντέλη, Περικλής Ιακωβάκης, Κώστας Τσαρτσαρής, Ανθή Παπαηλία, Γιάννης Φουντούλης, κ.α.

Το πρόγραμμα της ξεχωριστής βραδιάς θα συμπληρώσουν διαγωνισμοί καρφωμάτων και παιχνίδια με τη συμμετοχή του κοινού. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και την «Κιβωτό του Κόσμου» με χρηματική επιταγή που θα υπογράψει ο ίδιος ο Νίκος Γκάλης κατά τη διάρκεια της βραδιάς (αγορά εισιτηρίων μέσω του www.ticketmaster.gr)

Η τηλεοπτική κάλυψη θα ξεκινήσει από τις 14:00 στο Novasports1HD με την προβολή των τριών επεισοδίων του ντοκιμαντέρ «Legend Stories Special Edition: Νίκος Γκάλης», που αφορά στο οδοιπορικό του Δημήτρη Καρύδα στη γενέτειρα του μεγάλου καλαθοσφαιριστή με την ευκαιρία της εισόδου του Νίκου Γκάλη στο Naismith Hall of Fame. Στις 17:00 θα ακολουθήσει η σύνδεση με το Κλειστό Γήπεδο του Αγίου Θωμά όπου η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports θα πλαισιώσει τα pre game του αγώνα με τις αφίξεις των καλεσμένων και συνεντεύξεις. Η έναρξη της εκδήλωσης θα σηματοδοτηθεί με την είσοδο του Νίκου Γκάλη στο γήπεδο στις 18:00. Στην περιγραφή θα είναι οι Γιώργος Συρίγος και Δημήτρης Καρύδας ενώ το ρεπορτάζ θα μεταφέρουν οι Χρήστος Καούρης και Αργύρης Στεφανόπουλος. Η σπέσιαλ βραδιά για τον κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα θα προβληθεί σε επανάληψη τα Χριστούγεννα (25/12) στις 19:00 από το Novasports1HD.

Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για να βλέπετε trailers και αποκλειστικό περιεχόμενο των καναλιών #Novasports.

https://www.youtube.com/watch?v=tOozbf44JWM

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter