Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Nicole Aniston: Ήθελε ελληνικό tattoo και δείτε τι χουνέρι έπαθε (Photo)

Όσοι ασχολούνται με την τέχνη του τατουάζ το ξέρουν ότι πρέπει να αποφεύγουν τις ιντερνετικές μεταφράσεις σε άλλες γλώσσες. 

Η Νικόλ και προφανώς ο τατουατζής της δεν το γνώριζαν κι έτσι η χορτοφάγος πορνοσταρ βρέθηκε, περήφανη μεν με το ελληνοπρεπές τατουάζ της αλλά περίγελος σε όποιον μιλάει ελληνικά. 

Ο λόγος απλός: Στόλισε την πλάτη της με τις λέξεις: Ευτυχισμένος, Ασφαλή και Λοιπόν ...Happy, Safe and Well ήθελε να γράψει για να προωθήσει την vegan κουλτούρα της αλλά ο ιντερνετικός μεταφραστής έκανε το θαύμα του.

Τα νέα μάλλον ακόμη δεν έχουν φτάσει στ' αυτιά της αφού ποζάρει πολύ χαρούμενη στο instragram - το οποίο και ρίχνει με τις ...χορτοφαγικής κουλτούρας πόζες της!

ΛΟΙΠΟΝ, αν αποφασίσετε να χτυπήσετε τατού σε άλλή γλώσσα, ψάξτε το λιγο καλύτερα για να είστε Ευτυχισμένος και ΑΣΦΑΛΗ...

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.