Νικήτας Κακλαμάνης: Με κάλυψε η απάντηση του πρωθυπουργού στην Τουρκία (Video)

Νικήτας Κακλαμάνης: Με κάλυψε η απάντηση του πρωθυπουργού στην Τουρκία (Video)

Προσοχή στους πολιτικούς και τις δηλώσεις τους για την Τουρκία συνέστησε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος συντάχθηκε με την απάντηση που έδωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στις συνεχείς απόπειρες του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να συνδέσει την υπόθεση των 8 Τούρκων αξιωματικών που ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που συνελήφθησαν στον Έβρο.

Όπως είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης στον ΑΝΤ1, όλες οι δηλώσεις από του Έλληνες πολιτικούς καταγράφεται από το γραφείο τύπου της τουρκικής πρεσβείας και στέλνεται στην Τουρκία. Έφερε ως παράδειγμα τις δηλώσεις Κατσίκη που έγιναν πρωτοσέλιδο στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet.

«Να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Υπό την έννοια αυτή και μόνο, γιατί και εγώ δεν νιώθω ότι έχει δοθεί κατηγορηματική απάντηση, λέω ότι με καλύπτει συναισθηματικά ίσως και πολιτικά η χθεσινή δήλωση του πρωθυπουργού. Γιατί το σωστό θα ήταν τρεις λέξεις: όχι δεν ειπώθηκε ποτέ αυτό. Και θα είχε τελειώσει το θέμα. Πάραυτα σήμερα θέλω να κρατάω χαμηλούς τόνους διότι το πιο εύκολο για μένα σαν εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι να σηκώσω τη σημαία», είπε ο βουλευτής της ΝΔ. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter