Νίκος Ανδρουλάκης: «Δεν θα γίνω δημόσιος υπάλληλος της πολιτικής»

Νίκος Ανδρουλάκης: «Δεν θα γίνω δημόσιος υπάλληλος της πολιτικής»

«Θα προτιμήσω να πάω σπίτι μου από το να γίνω δημόσιος υπάλληλος της πολιτικής» δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος για το νέο πολιτικό φορέα της Κεντροαριστεράς, Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στη Βέροια, στο πλαίσιο περιοδείας του στο νομό Ημαθίας.

«Όλα μαζί τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου έπρεπε να βρούμε ένα σχέδιο, ένα δικό μας μνημόνιο, να βγάλουμε τη χώρα από το αδιέξοδο. Δεν έγινε αυτό και το πληρώσαμε. Κι αν δεν γίνει κάτι άλλο, να δυναμώσει αυτή η παράταξη, θα συνεχίσουμε να το πληρώνουμε και στο μέλλον» είπε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ζήτησε «ανατροπή» του πολιτικού κατεστημένου, καθώς ο λαός πρέπει να μάθει να ακούει αλήθειες και σημείωσε: “Έγινα γραμματέας και ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ χωρίς να έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου ένα ρουσφέτι. Έγινα γραμματέας και ευρωβουλευτής χωρίς ποτέ να έχω δημαγωγήσει. Έχω πληρώσει ακριβά ότι πάντα έλεγα την άποψή μου, με θάρρος κι απέναντι στο κυρίαρχο ρεύμα».

Όσον αφορά τον νέο πολιτικό φορέα της δημοκρατικής παράταξης, επισήμανε: “Δεν θέλω μια πολυκομματική Βαβέλ. Θέλω ένα θεσμικό κόμμα που θα έχει ενιαία προοδευτική άποψη στα διλήμματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter