Νίκος Μαζιώτης: “Θα με πάρετε από την απομόνωση ζωντανό ή νεκρό”.

Νίκος Μαζιώτης: “Θα με πάρετε από την απομόνωση ζωντανό ή νεκρό”.

Αυτή την απάντηση φέρεται να έδωσε ο Νίκος Μαζιώτης στην υπηρεσία των φυλακών η οποία του διαμήνυσε ότι αποκλείεται να φύγει από την απομόνωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Μαζιώτης και η σύντροφος του Πόλα Ρούπα, διανύουν την 21η ημέρα απεργίας πείνας, και παρά το γεγονός ότι πλέον έχουν “καταπέσει” αρνήθηκαν να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Τα δύο μέλη του Επαναστατικού Αγώνα μάχονται για τις συνθήκες του επισκεπτηρίου του ανήλικου παιδιού τους στη φυλακή και την απόσυρση άρθρου του υπό ψήφιση νέου σωφρονιστικού κώδικα που όπως υποστηρίζουν ουσιαστικά επαναφέρει τις φυλακές τύπου Γ΄.

“Να επισημάνουμε – ανέφεραν σε χθεσινή κοινή τους δήλωση – ότι και το υπουργείο Δικαιοσύνης έχει απαξιώσει να μας απαντήσει σε σχέση με το αίτημα απόσυρσης του άρθρου 11 που ουσιαστικά επαναφέρει τις φυλακές τύπου Γ΄ αλλά και ο εισαγγελέας των φυλακών αρνείται να μας απαντήσει για τα αιτήματα που είναι στην αρμοδιότητά του όπως: το να έχουμε επισκεπτήριο με το παιδί μας 3 ώρες και 2 ώρες μεταξύ μας- τη στιγμή που δεν έχουμε άλλα επισκεπτήρια -, και το να μεταφερθώ από την απομόνωση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter