Nissan GT-R50 Italdesign

Nissan GT-R50 Italdesign

Το Nissan GT-R50 από την Italdesign, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood , όπου το τιμόνι του κράτησαν τα έμπειρα χέρια των Λούκας Ορντόνεζ και Άλεξ Μπάνκομπ, οδηγών για το Κύπελλο Αντοχής του Blancpain GT.

Το πρωτότυπο μοντέλο, έκανε οκτώ γύρους στην περίφημη ανάβαση του λόφου στο Goodwood. Η επόμενη στάση για το Nissan GT-R50 θα είναι στον αγώνα για το Κύπελλο Αντοχής του Blancpain GT, όπου οι Ορντόνεζ και Μπάνκομπ θα αγωνιστούν για λογαριασμό της GT Sport Motul Team RJN.

Από εκεί, το GT-R50 από την Italdesign, θα κατευθυνθεί στις Η.Π.Α. και συγκεκριμένα στο Rolex Monterey Motorsports Reunion που θα λάβει χώρα στον χώρο του WeatherTech Raceway Laguna Seca από τις 23 έως τις 26 Αυγούστου, προτού επιστρέψει στο “σπίτι” της Nissan, στην Ιαπωνία.

“Ήταν τιμή και προνόμιο να είμαι ο πρώτος οδηγός που οδήγησε το GT-R50 στο λόφο στο Goodwood”, δήλωσε ο Ορντόνεζ. “Ήταν το φανταστικό μέρος για να το οδηγήσω. Αφού ζήτησα από τη Nissan να το οδηγήσω, προφανώς ήμουν ενθουσιασμένος. Είχα ήδη αναρτήσει μια φωτογραφία του αυτοκινήτου στο λογαριασμό μου στο Instagram και είχα πει ότι ονειρευόμουν να το οδηγήσω. Τότε η Nissan με κάλεσε. Την πρώτη φορά στο λόφο ήμουν πολύ αργός και σταθερός για να δείξω το αυτοκίνητο σε όλους τους φίλους της εκδήλωσης. Αλλά στο δεύτερο γύρο, άρχισα να το πιέζω πραγματικά για να δείξω στον κόσμο ότι δεν είναι μόνο ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο, αλλά μπορεί να πάει γρήγορα, όπως όλα τα GT-R. Η αίσθηση του αυτοκινήτου είναι εκπληκτική, οι γραμμές και ο σχεδιασμός του, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, είναι πανέμορφα. Ο συνδυασμός των Ιαπωνικών και των Ιταλικών επιρροών ταιριάζει απόλυτα.”

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter