Nissan Pulsar: Ευρυχωρία και οικονομία

Nissan Pulsar: Ευρυχωρία και οικονομία

Μεγάλους χώρους και χαμηλή κατανάλωση προσφέρει το μικρομεσαίο Nissan Pulsar

Με το μήκος του να αγγίζει τα 4,4 μέτρα, το Nissan Pulsar είναι ολοφάνερο ότι εντάσσεται στη λεγόμενη «μικρομεσαία» κατηγορία, σε αυτήν που ανήκουν μοντέλα όπως τα VW Golf, Ford Focus, Toyota Auris κ.ά. 

Εκείνο που δεν είναι φανερό με την πρώτη ματιά στα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι οι τεράστιοι χώροι για τους πίσω επιβάτες, οι οποίοι θα έχουν άφθονο χώρο για τα γόνατά τους και μπόλικο αέρα για το κεφάλι τους, σχεδόν ανεξαρτήτως του δικού τους ύψους.

 Αρκετά μεγάλο είναι και το πορτμπαγκάζ, ενώ οι εμπρός επιβάτες δεν θα παραπονεθούν για έλλειψη χώρων για μικροπράγματα. Η γενικότερη σχεδιαστική αντίληψη που χαρακτηρίζει το Pulsar είναι ήπια, μέσα έξω – το ταμπλό μάλιστα θα λέγαμε ότι έχει κάτι το ιαπωνικό, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα και κακό – πολύ περισσότερο που περιλαμβάνει και έναν εξαιρετικής αναγνωσιμότητας και πληρέστατο πίνακα οργάνων. 

Η ανάρτηση είναι προσανατολισμένη στην άνεση των επιβατών, χωρίς όμως να έχει παραμεληθεί και ο τομέας της οδικής συμπεριφοράς, ενώ το πολύ «δυνατό» χαρτί του Pulsar είναι ο (γαλλικής προέλευσης) πετρελαιοκινητήρας των 1,5 λίτρων, όχι τόσο επειδή κινεί σβέλτα το αυτοκίνητο, αλλά επειδή καταναλώνει ελάχιστο καύσιμο. Οπωσδήποτε καλή η τιμή του πετρελαιοκίνητου 1.5 dCi, σημειώστε πάντως ότι διαθέσιμες είναι και οι βενζινοκίνητες εκδόσεις 1.2 DiG Turbo (με 115 ίππους) και – για τους λάτρεις των επιδόσεων – 1.6 (με 190 ίππους), σε τιμές που ξεκινούν από τα 15.850 ευρώ.

Nissan Pulsar 1.5 dCi

Κινητήρας: 1461 cm3

Ισχύς: 110 PS / 4000 rpm

0-100 km/h: 11,5’’

Ταχύτητα: 190 km/h

Κατανάλωση*: 4,1 / 3,3 / 4,6 lit./100 km

Εκπομπές CO2: 94 g/km

M x Π x Y: 4.387 x 1.768 x 1.520 mm

Πορτμπαγκάζ: 385 λίτρα

Τιμή:** 18.450 €

*Τυποποιημένη (πόλη / εκτός πόλης / μεικτή)

**Τιμή της βασικής έκδοσης “Energy”

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter