Νότης Μηταράκης: Ο πιο πιστός μας αναγνώστης κι ας είναι γκαφατζής!

Νότης Μηταράκης: Ο πιο πιστός μας αναγνώστης κι ας είναι γκαφατζής!

Φανατικός αναγνώστης του documentonews.gr αποδεικνύεται ο Νότης Μηταράκης, διαβάζοντας με παρρησία σε κοινοβουλευτικές διαδικασίες τους τίτλους του site στην προσπάθειά του να διατυπώσει ερωτήσεις.

Με τους εκπροσώπους της αξιωματικής αντιπολίτευσης να βρίσκονται σε αναταραχή λόγω της αποκάλυψης κρυφών δαπανών «ειδικού σκοπού» στο ΚΕΕΛΠΝΟ κατά την κατάθεση των ορκωτών ελεγκτών στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία, ο Νότης Μηταράκης ανέγνωσε τον τίτλο του documentonews.gr απευθυνόμενος στους μάρτυρες.

«Εν κρυπτώ δαπάνες 87 εκατ. στο ΚΕΕΛΠΝΟ αποκάλυψαν στην Εξεταστική οι ορκωτοί ελεγκτές» είπε διαβάζοντας από το κινητό του ο βουλευτής της ΝΔ και ρώτησε τους τρεις ορκωτούς ελεγκτές: «Το επιβεβαιώνετε;»

Για κακή του τύχη, οι τρεις μάρτυρες επέμειναν σε όσα αναγράφουν στο πόρισμά τους, στο οποίο περιγράφουν 87,1 εκατ. ευρώ εν κρυπτώ δαπάνες που δεν συμπεριλήφθηκαν στους απολογισμούς του ΚΕΕΛΠΝΟ για τις χρήσεις 2010 έως 2013.

Έτσι, ο κ. Μηταράκης κατόρθωσε να βάλει ένα ανεπανάληπτο πολιτικό αυτογκόλ κι ας τον είχαμε ενημερώσει με όσα σημειώνονται στο δημοσίευμα του site.

Good job Notis!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter