Novartis_Gate: Για ακόμα μια φορά για όλα… φταίει το Documento και ο Κώστας Βαξεβάνης – Ολόκληρη η μήνυση Σαμαρά

Novartis_Gate: Για ακόμα μια φορά για όλα… φταίει το Documento και ο Κώστας Βαξεβάνης – Ολόκληρη η μήνυση Σαμαρά

“Βαρύγδουπη” καταγγελία του Αντώνη Σαμαρά σε βάρος του Documento που αποκάλυψε το σκάνδαλο μεγατόνων.

Οι πράκτορες του FBI πάντως που αναφέρουν το όνομα του Αντώνη Σαμαρά στο πόρισμα τους, δεν στηλιτεύονται στην πρωτοφανή έγκληση του που δεν έχει προηγούμενο και μάλιστα παγκόσμια, καθώς ουδέποτε ξανά ένας πρώην Πρωθυπουργός μήνυσε τον νυν Πρωθυπουργό της χώρας του.

Στην περιβόητη μήνυση του λοιπόν ο Αντώνης Σαμαράς, ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγορεί ως επικεφαλής… συμμορίας τον Αλέξη Τσίπρα και μεταξύ των… συνεργών του εντάσσει τον “πρωθυπουργικό φίλο”, όπως τον αποκαλεί, δημοσιογράφο-εκδότη του Documento, Kώστα Βαξεβάνη.

Χαρακτηρίζει “μακιαβελικής έμπνευσης σχεδιασμό” την υπόθεση της Novartis και ως τεκμήριο της καταγγελίας του αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Documento, “της στενά συνδεδεμένης με την Κυβέρνηση εφημερίδας”, όπως λέει, “όπου -συνεχίζει- στις 8.1.2017 εμφανίζεται ο τίτλος: “Πρώην Πρωθυπουργός εμπλέκεται στο Novartis-gate”.

Δηλαδή, σύμφωνα με τον Αντώνη Σαμαρά μια αποκαλυπτική δημοσιογραφική έρευνα που επιβεβαιώθηκε πλήρως, στηρίζει τους ισχυρισμούς του περί “σκευωρίας”.

Στο απυρόβλητο δεν έμεινε βέβαια και το πρωτοσέλιδο της 4.2.2018 αλλά και όσα αποκαλυπτικά έγραφε στο άρθρο του (Editorial) ο “έμπιστος της κυβέρνησης δημοσιογράφος Κ. Βαξεβάνης που εμφανίζεται να γνωρίζει και να «αποκαλύπτει» δήθεν εμπλοκή μου στην υπόθεση”.

“Πού τα γνώριζε όλα αυτά ο κ. Βαξεβάνης; Που γνώριζε για τους προστατευόμενους μάρτυρες; Που γνώριζε για καταγγελίες περί δήθεν χρηματισμού πολιτικών που μετείχαν στο συλλαλητήριο και για βαλίτσες;; Αν όχι από τους μηνυόμενους σκευωρούς, τότε από ποιόν;”, αναρωτιέται ο Αντώνης Σαμαράς στηλιτεύοντας το γεγονός ότι το Documento είχε καυτές πληροφορίες για την υπόθεση από έγγραφα -όπως λέει- που θα έπρεπε να είναι αυστηρώς απόρρητα.

Το ότι έχει γίνει πλέον γνωστό ολόκληρο το περιεχόμενο εγγράφων της δικογραφίας αλλά ακόμα και τα στοιχεία των προστατευόμενων μαρτύρων που σήμερα στελέχη του κόμματος του και όχι μόνο απειλούν ότι θα… τους τιμωρήσουν για όσα τόλμησαν να καταγγείλουν προφανώς και δεν απασχολεί τον πρώην Πρωθυπουργό της χώρας.

Αστείρευτο γέλιο για την οξυδέρκεια του συντάκτη της μήνυσης προκαλεί και το συμπέρασμα που κατά τον μηνυτή συνάγεται από ένα σχόλιο του Κώστα Βαξεβάνη στο twitter.

Το ότι ο εκδότης της εφημερίδας Documento, εξέφρασε την ικανοποίηση του γιατί όλοι οι εμπλεκόμενοι τον έχουν μηνύσει επειδή είχε γράψει αυτά που τώρα καταθέτουν οι μάρτυρες και αποκαλύπτουν τα στοιχεία, κατά τον Αντ.Σαμαρά, σημαίνει ότι “ο Κ. Βαξεβάνης ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίζεται ότι οι μάρτυρες κατέθεσαν όσα έγραφε αυτός στην εφημερίδα του, δηλαδή όσα του ζητούσε ο πρώτος των μηνυομένων (σ.σ., ο Αλέξης Τσίπρας, δηλαδή) να γράφει”!

Δείτε αναλυτικά την 50 σελίδων μήνυση:

https://www.documentonews.gr/filegrid/2018/02/15/5a859403cd3a184d460d6078.pdf

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter