Νταρνέλ Τζάκσον: Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα μόνο για τον ΠΑΟΚ

Νταρνέλ Τζάκσον: Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα μόνο για τον ΠΑΟΚ

Τρεις μήνες σε ελληνικό έδαφος για τον ΠΑΟΚ αποδεικνύονται υπέρ-αρκετοί για τον Νταρνέλ Τζάκσον, ή καλύτερα Ντι Τζέι, όπως τον αποκαλούν άπαντες, κύρια οι συμπαίκτες του στην ομάδα, ώστε να «δεθεί» πολύ με τον «Δικέφαλο» και να βάζει ξεκάθαρα στη σκέψη του, από τη δεδομένη χρονική στιγμή, την επιλογή του, αναφορικά με το κοντινό αγωνιστικό μέλλον του. 

Ποιο είναι αυτό; Η παρουσία του και την επόμενη περίοδο στη Θεσσαλονίκη για τους «ασπρόμαυρους».

Ο 32χρονος Αμερικανός σέντερ, που αποκτήθηκε στα τέλη Δεκεμβρίου, αντικαθιστώντας στο ρόστερ τον Καναδό Οουεν Κλάσεν, αποτύπωσε με σαφήνεια, σε σχετική ερώτηση που του έγινε από το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), το «θέλω» του για την καινούργια σεζόν.

«Θέλω να επιστρέψω εδώ, στο ελληνικό πρωτάθλημα, στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Δε θέλω να πάω πουθενά αλλού!», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του.

«Λατρεύω τη διαμονή μου στην πόλη. Είχα έρθει άλλη μία φορά πέρυσι, όταν έπαιζα στην Πολωνία (σ.σ. ανήκε στη Ρόσα Ράντομ και αγωνίστηκε αντίπαλος του ΠΑΟΚ για το Champions League), τώρα, όμως, είναι διαφορετικά. Μένοντας εδώ, έχω τη δυνατότητα να βιώσω τους ανθρώπους, το φαγητό, το κέντρο της πόλης. Απολαμβάνω το χρόνο μου εδώ, θέλω να επιστρέψω, αν και δεν είναι, βέβαια, στο χέρι μου αυτό…», συμπλήρωσε.

«Ενέργεια, συγκέντρωση και ο κόουτς»

Αγωνιστικά, ο ΠΑΟΚ μετρά εσχάτως πέντε συνεχείς νίκες στην Basket League (σ.σ. Τρίκαλα, Ρέθυμνο, Αρης, Κολοσσός Ρόδου, Κόροιβος Αμαλιάδας), διεκδικεί με αξιώσεις την 3η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ώστε να έχει το πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι οφ, δίχως να περιορίζει, από εκεί και πέρα, τις επιδιώξεις του.

«Η ενέργεια και η συγκέντρωση που μας συνοδεύουν, κάνουν τη διαφορά τελευταία στην απόδοσή μας. Αν συνεχίσουμε να λειτουργούμε έτσι, θα είμαστε καλά. Μπορούμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στην άμυνα και να εκτελούμε σωστότερα συστήματα στην επίθεση, με βάσει όσα λέει ο προπονητής, ο οποίος μας φωνάζει διαρκώς να δίνουμε έξτρα πάσες σε όποιον είναι ελεύθερος», μας εξήγησε ο Τζάκσον.

Συνέχισε επισημαίνοντας: «Τον τελευταίο μήνα αυτό που, ειλικρινά, έχει αλλάξει, είναι ο προπονητής. Κάνει εκπληκτική δουλειά με την ομάδα, με το να μας κρατάει σε εγρήγορση. Δε μας έχει αφήσει, είναι διαρκώς ειλικρινής μαζί μας και ζητά να συνεχίσουμε να λειτουργούμε με την ίδια ρουτίνα σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι. Αυτό δρα θετικά πάνω μας, “δουλεύει”, με συνέπεια να έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε τα πέντε τελευταία ματς».

«Θα πάμε απλά να παίξουμε…»

Αφήνοντας τη… σφραγίδα του στο παρκέ, βοηθώντας έτσι να κερδίζει ο «Δικέφαλος», ο Νταρνέλ Τζάκσον αποκτά σταδιακά στενότερη σχέση και με τους υποστηρικτές της ομάδας. Οπως συνέβη στην τελευταία, εντός έδρας, αναμέτρηση με τον Κόροιβο Αμαλιάδας (σ.σ. για την 21η αγωνιστική), που με την εξαιρετική του εμφάνιση «ανάγκασε» τον κόσμο να φωνάξει ρυθμικά το όνομά του.

«Πάντα κοιτάω στην κερκίδα τα παιδιά που φωνάζουν το όνομά μου, στηρίζουν την ομάδα και δείχνουν συνεχώς την αγάπη τους! Είπα στον προπονητή, στον τελευταίο αγώνα, πως πρέπει να αφιερώσουμε τη νίκη στον κόσμο. Ο,τι κάνουμε, πρέπει να το κάνουμε για τους φιλάθλους μας», τόνισε ο Αμερικανός.

Εστιάζοντας, δε, στο επερχόμενο ματς του ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, με την ΑΕΚ (11/4), υποστήριξε: «Θα πάμε απλά να παίξουμε…. Ξέρουμε ότι πρόκειται να δώσουμε ένα δύσκολο, εκτός έδρας, παιχνίδι, στο μπάσκετ όλα μπορεί να γίνουν! Θα πάμε να παίξουμε σαν ομάδα και να εκτελέσουμε, σε άμυνα και επίθεση, ό,τι μας υποδείξει ο προπονητής μας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter