«Ντιλ» ΝΔ-ΚΙΝΑΛ στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου – Ο Μητσοτάκης «καρατομεί» Καλογήρου και στηρίζει Μαλέλη

«Ντιλ» ΝΔ-ΚΙΝΑΛ στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου – Ο Μητσοτάκης «καρατομεί» Καλογήρου και στηρίζει Μαλέλη

Υποψήφιος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου θα είναι ο γνωστός δημοσιογράφος και γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Σταμάτης Μαλέλης. Εξάλλου, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης της Λέσβου, το είχε ανακοινώσει ο ίδιος ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2017.

Μαθαίνουμε, πάντως, ότι για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου έχει υπάρξει συμφωνία ΚΙΝΑΛ – ΝΔ, προκειμένου το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη να στηρίξει τον Σταμάτη Μαλέλη! Ήδη, μάλιστα, αρκετοί «γαλάζιοι» πολιτικοί παράγοντες της περιοχής ετοιμάζονται να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του δημοσιογράφου.

Και για όσους αναρωτιούνται γιατί η ΝΔ να στηρίξει υποψηφιότητα του ΚΙΝΑΛ, όταν στην συγκεκριμένη περιφέρεια έχει δικό της άνθρωπο, δηλαδή την σημερινή περιφερειάρχη Χριστιάνα Καλογήρου, οι «κακές γλώσσες» λένε ότι το Μοσχάτο είναι δυσαρεστημένο από την κυρία Καλογήρου, στην οποία αποδίδουν… «φιλίες» με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Υπενθυμίζεται ότι ο Σταμάτης Μαλέλης, που είναι επί χρόνια στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, εργάζεται στην Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη, έχοντας την ευθύνη για τη δημιουργία του WebTV, ενώ παράλληλα παραμένει σύμβουλος ενημέρωσης του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και, φυσικά, γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter