Ντόναλντ Τραμπ: Γιατί πάγωσε το χαμόγελο στα χείλη της Μελάνια (Video)

Ντόναλντ Τραμπ: Γιατί πάγωσε το χαμόγελο στα χείλη της Μελάνια (Video)

Τι συμβαίνει με τους Τραμπ; Πολλοί είναι εκείνοι που λένε πως ανάμεσα στο ζευγάρι υπάρχει «πάγος» και τα πλάνα από την ορκωμοσία του πλανητάρχη μάλλον το επιβεβαιώνουν.

Η Μελάνια βρέθηκε στην τελετή και όπως λένε και οι Κιζένοι μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις. Η γκριμάτσα στο πρόσωπό της προκάλεσε πολλές, πάρα πολλές συζητήσεις. Την έκανε και hashtag στο twitter. Όχι μόνο ένα…

Βίντεο μερικών δευτερολέπτων έχει γίνει viral από την επόμενη κιόλας της ορκωμοσίας του νέου προέδρου. Δείχνει τον Ντόναλντ Τραμπ να γυρίσει και να μιλάει στη σύζυγό του. Εκείνη του χαμογελά και τον ακούει. Αλλά μόλις εκείνος γυρίζει την πλάτη του και στρέφει ξανά το βλέμμα του μπροστά, το χαμόγελο και το πρόσωπο της νέας Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ “παγώνουν”.

Είναι μια ακόμη απόδειξη πως κάτι τρέχει με τη Μελάνια Τραμπ. Τα πλάνα κάνουν το γύρο του κόσμου κοντά στην επέτειο του γάμου του ζευγαριού. Ενός γάμου για τον οποίο έχουν ακουστεί και γραφτεί πάρα πολλά. Και τώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ είναι πρόεδρος των ΗΠΑ, θα ακουστούν και θα γραφτούν ακόμη περισσότερα…

Το άσχημα κλίμα ανάμεσα τους φάνηκε και από τον πρώτο χορό του προεδρικού ζεύγους, λίγες ώρες μετά την τελετή ορκωμοσίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter