«Ντου» της Μεγαλοοικονόμου στο γραφείο του Λεβέντη: «Εγώ θα αποκαλύψω πώς πουλάει τους βουλευτές του»

«Ντου» της Μεγαλοοικονόμου στο γραφείο του Λεβέντη: «Εγώ θα αποκαλύψω πώς πουλάει τους βουλευτές του»

«Έφοδο» στο γραφείο του Βασίλη Λεβέντη στη Βουλή έκανε η ανεξάρτητη βουλευτής, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, εξαπολύοντας χαρακτηρισμούς και ύβρεις εναντίον του. Το παράδοξο είναι πως σε όλη τη διάρκεια του σκηνικού, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων απουσίαζε, ενώ, όπως προαναφέρθηκε, η ίδια έχει ανεξαρτητοποιηθεί εδώ και αρκετό διάστημα από το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη.

Βαριές εκφράσεις χρησιμοποίησε η ανεξάρτητη βουλευτής που εκλέχθηκε ως υποψήφια με την Ένωση Κεντρώων, φωνάζοντας μέσα και έξω από το γραφείο του Βασίλη Λεβέντη. Η κ. Μεγαλοοικονόμου αντέδρασε σε όσα άκουσε από το βήμα του συνεδρίου της ΝΔ από τον Μάριο Γεωργιάδη, παρά του ότι δεν αποτελεί μέλος πλέον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ένωσης Κεντρώων,

«Εγώ θα αποκαλύψω πώς πουλάει τους βουλευτές του», «δεν έχει μπέσα, ντροπή», «δεν έχει τσίπα, πουλά τους βουλευτές του για μια έδρα στη Νέα Δημοκρατία», ήταν μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν από την κ. Μεγαλοοικονόμου, την στιγμή που ο Βασίλης Λεβέντης έλειπε και οι συνεργάτες του παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι.

Κατά τις πληροφορίες, το γεγονός που «έβγαλε» από τα ρούχα της την κ. Μεγαλοοικονόμου ήταν η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων που ακολούθησε της ομιλίας του Μάριου Γεωργιάδη στο συνέδριο της ΝΔ. Συγκεκριμένα, ενώ ο κ. Γεωργιάδης παρουσιάστηκε στο συνέδριο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως υπέρμαχος της μετεκλογικής συμπόρευσης των δύο κομμάτων (με ατάκες όπως: «Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα μαζί σας, εφόσον αγκαλιάσετε τις δικές μας θέσεις» και «νιώθω οικεία όποτε έρχομαι εδώ»), την Κυριακή το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διέψευδε τα σενάρια συνεργασίας, κάνοντας λόγο για διαστρέβλωση από συγκεκριμένα ΜΜΕ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter