Ο Άδωνης δεν κρατιόταν να ψηφίσει την τροπολογία για τις απεργίες: «Τόσα χρόνια περίμενα»

Ο Άδωνης δεν κρατιόταν να ψηφίσει την τροπολογία για τις απεργίες: «Τόσα χρόνια περίμενα»

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αδημονούσε να ψηφίσει την τροπολογία του υπουργείου Εργασίας που δυσχεραίνει την κήρυξη απεργίας σε πρωτοβάθμιες συνδικαλιστικές ενώσεις. Το πάθος και η ζέση του αντιπροέδρου για τη ψήφιση ενός αντισυνδικαλιστικού μέτρου, θύμισε εν πολλοίς το στιγμιότυπο που φορτωμένος με στοίβα βιβλίων, φώναζε: «Τα λιγουρεύεστε;».

«Περίμενα τόσα χρόνια να ψηφίσω την τροπολογία για τις απεργίες. Ερχόμουν σήμερα το πρωί στη Βουλή και δεν κρατιόμουν» είπε o Άδωνις Γεωργιάδης στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του ΥΨΗΠΤΕ για το Hellas Sat. Άσκησε κριτική περί κοροϊδίας στην κυβέρνηση, λέγοντας πως από εκεί που ήταν πρώτοι στις πορείες και τις διαδηλώσεις, τώρα νομοθετούν ουσιαστικά την κατάργηση της απεργίας για να παραμείνουν βουλευτές.

Τα λεγόμενα του αντιπροέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσαν την αντίδραση των κ.κ. Μάρδα και Κυρίτση. Συγκεκριμένα, ο τελευταίος είπε απευθυνόμενος στον Άδωνη Γεωργιάδη: «Είστε υπέρ της γενικής διάλυσης των εργασιακών δικαιωμάτων, γι’ αυτό χαίρεστε με το σημερινό βήμα υποχώρησης».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter