Ο Άδωνης παραδέχεται τις «καυτές» συνομιλίες που αποκάλυψε το Dοcumento αλλά επικαλείται παράνομη καταγραφή

Ο Άδωνης παραδέχεται τις «καυτές» συνομιλίες που αποκάλυψε το Dοcumento αλλά επικαλείται παράνομη καταγραφή

Παραδέχθηκε ουσιαστικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τις αποκαλύψεις του Documento, από το πρώτο κιόλας φύλλο του, για τις συνομιλίες του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Άδωνη Γεωργιάδη, με τον πρώην διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θεόδωρο Παπαδημητρίου, για τις προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Όταν ρωτήθηκε στο Τwitter για το θέμα, έσπευσε να επικαλεστεί παράνομη καταγραφή των συνομιλιών που τον καίνε, χωρίς φυσικά να ισχυριστεί ότι δεν ευσταθούν.

Έσπευσε δε να προκαταλάβει τις εξελίξεις λέγοντας ότι «κανένας ούτε φυσικά η εξεταστική δεν μπορεί να κάνει χρήση παράνομης καταγραφής. Όποιος το κάνει 20 χρόνια μέσα».

Το θέμα των συνομιλιών επανέφερε χθες στο φως ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία, Σπύρος Λάππας, ο οποίος, σε συνέντευξή του στο «Κόκκινο», είπε χαρακτηριστικά πως «ο κ. Πολάκης κατέθεσε ηχογραφημένο ντοκουμέντο με συνομιλίες μεταξύ του κ. Παπαδημητρίου, ως διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ, με τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του κ. Άδωνι Γεωργιάδη, κ. Γιάννη Θεοδωράτο» και πρόσθεσε πως «διαπραγματευόταν ποιος υπουργός θα προσλάβει, πόσους και ποιους, στο ΚΕΕΛΠΝΟ».

Δείτε ολόκληρο το αποκαλυπτικό άρθρο του Documento: Βαλίτσες με χρήμα, ρουσφέτια και στο βάθος… κοριοί!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter