Ο Άδωνις ενέπλεξε άδικα πολίτη εξαιτίας του μένους του για τον Βαξεβάνη

Ο Άδωνις ενέπλεξε άδικα πολίτη εξαιτίας του μένους του για τον Βαξεβάνη

Να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα προσπαθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης, μετά το φιάσκο με το στέλεχος της Fos Petroleum -πλοιοκτήτριας εταιρείας του Αγία Ζώνη 2- για το οποίο ο ακροδεξιός αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας διαρρήγνυε τα ιμάτιά του ότι αποτελεί μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφού οι σαθροί ισχυρισμοί του κατέρρευσαν, ο Άδωνις επέλεξε να γράψει μία απολογητική ανάρτηση στην οποία ωστόσο κάνει τα πράγματα χειρότερα: αναφέρει μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για έναν πολίτη που… «ενεπλάκη» στη σύγκρουσή του με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Κώστα Βαξεβάνη που, όπως αναφέρει, αποτελούν τους αντιπάλους του.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης φαίνεται πως «ξεχνάει» ότι ο κ. Γιουρτζόγλου δεν ενεπλάκη από μόνος του, αλλά από τον ίδιο τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, που τον μετέτρεψε σε «καύσιμο» του βρώμικου πολέμου των fake news. Αφήνοντας ανυπόστατες υπόνοιες για την πολιτική τοποθέτηση του κ. Γιουρτζόγλου με το επιχείρημα μιας… εκπομπής στην Ertopen και με τη γνωστή τακτική «λέγε-λέγε κάτι θα μείνει», ώστε να σηκωθεί κουρνιαχτός που θα «έκανε τη δουλειά του» όσο ο ίδιος θα διέφευγε με ένα… «συγγνώμη, λάθος»!

Ακολουθεί η «απολογία» του Άδωνι Γεωργιάδη, που δηλώνει μετανιωμένος μέχρι την… επόμενη φορά. 

https://www.facebook.com/adonisgeorgiadi/posts/1826649877375223

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter