Ο Άδωνις παραμένει «ασυναγώνιστος στη χυδαιότητα»

Ο Άδωνις παραμένει «ασυναγώνιστος στη χυδαιότητα»

Δεν το λέμε εμείς, ο ίδιος το λέει. Βέβαια, πέφτουμε από τα σύννεφα από μια τέτοια δήλωση αλλά θα το ξεπεράσουμε…

Μπορεί να πρόκειται για έξαρση αυτογνωσίας ή απλά αυτοτρολάρισμα με στόχο να παραμένει στα Trends και να κερδίσει δημοσιότητα…

Μπορεί, απλά και τα δύο!

Ο ίδιος ωστόσο ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αντιδρά όταν βλέπει να του παίρνει τα σκήπτρα ο «γνωστός» βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός.

Όλα συνέβησαν στο Twitter, με αφορμή την αντίδραση του Δημήτρη Παπαδημούλη (ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου) σε παλαιότερο tweet του βουλευτή του Ποταμιού Γρηγόρη Ψαριανού, ο οποίος ανέβασε φωτογραφία του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με μάσκα εικονικής πραγματικότητας, γράφοντας «Ο Ευρωδημούλης ανησυχεί για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Γερμανία, ενώ συγκυβερνά μαζί της 3χρόνια για να αλλάξει την Ευρώπη. Το σούργελο».

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης, σχολιάζοντας την ανάρτηση Ψαριανού έγραψε ότι «Ο @grpsarianos συναγωνίζεται πια σε χυδαιότητα τον @AdonisGeorgiadi. Κατάντια! “Χυδαιότητες Ψαριανού κατά Παπαδημούλη” https://left.gr/news/hydaiotites-psarianoy-kata-papadimoyli …» 

Και βέβαια δεν θα περιμένατε να παραμείνει ο αντιπρόεδρος αδρανής… Τότε παρεμβαίνει για να διεκδικήσει τα σκήπτρα της χυδαιότητας…

«Σε παρακαλώ πολύ Δημήτρη, παραμένω ασυναγωνιστος»…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter