Ο Ανδρέας, το μοναχικό μνημόσυνο και το σόου Άκη (Photos)

Ο Ανδρέας, το μοναχικό μνημόσυνο και το σόου Άκη (Photos)

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, η Δήμητρα Λιάνη επέλεξε να κάνει μόνη της μνημόσυνο στη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου, καθώς σήμερα (23/6) συμπληρώνονται 21 χρόνια από τον θάνατό του. Πέρυσι, την ίδια ημέρα, πάντως, έγιναν δύο μνημόσυνα και ένα.. τρισάγιο! 

Ένα μνημόσυνο από το ΠΑΣΟΚ, ένα από τα παιδιά του και ένα τρισάγιο από την χήρα του. Φέτος, ο γιος του, Γιώργος Παπανδρέου, επέλεξε να απευθύνει χαιρετισμό νωρίς το πρωί στην αυλή του Ιδρύματος Παπανδρέου στις νέες και τους νέους, που θα στελεχώσουν το Δίκτυο Νεολαίας του κόμματός του (ΚΙΔΗΣΟ), ενώ η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, με σχόλιό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρθηκε στην παρακαταθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου.

Την σημερινή ημέρα, όμως, φρόντισε να «αξιοποιήσει» και ο πάλαι ποτέ στενός συνεργάτης τού Ανδρέα και πρόσφατα αποφυλακισθείς, Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος επισκέφτηκε τον τάφο του αρχηγού του για να αφήσει λίγα λουλούδια, μαζί με την σύζυγό του, Βίκυ Σταμάτη. Μόλις είδε δημοσιογράφους και κάμερες στο χώρο του νεκροταφείου, λοιπόν, δεν δίστασε να κάνει δηλώσεις εξαπολύοντας επίθεση σε όλες τις κυβερνητικές ηγεσίες από το 1998 και μέχρι το 2015, αλλά ειδικότερα εναντίον των Γιώργου Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «Σημίτης και Παπανδρέου είναι τραγικά ένοχοι» για την κατάσταση της χώρας.

Αφού πρώτα είχε απειλήσει ότι έχει… ράμματα για τη γούνα τους και θα τα πει στην απολογία του στο δικαστήριο – πράγμα που δεν συνέβη, τελικά – αποφάσισε ότι και στο… νεκροταφείο, καλά είναι! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter