Ο Αντώναρος ξαναχτυπά …τον ξεχασιάρη Κυριάκο – Και προειδοποιεί

Ο Αντώναρος ξαναχτυπά …τον ξεχασιάρη Κυριάκο – Και προειδοποιεί

Μια ακόμη επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και των συμβούλων του εξαπέλυσε το απόγευμα ο Ευάγγελος Αντώναρος μέσω Facebook.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος κάνει ιδιαίτερη αναφορά σε συνταξιούχους και τους ανρθώπους της τρίτης ηλικίας και κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι τους ξέχασε. 

Και φυσικά, όπως το συνηθίζει το τελευταίο διάστημα, ολοκληρώνει το κείμενο του με τις φράσεις “Είμαστε εδώ, Είμαστε παντού.

Είμαστε πολλοί. Είμαστε πάρα πολλοί” που για πολλούς αποτελεί προάγγελο πολιτικής κίνησης. 

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του κυρίου Αντώναρου:

Μωρέ μπράβο!

Εννια πυκνογραμμένες σελίδες για την φτώχεια και την κοινωνική ευαισθησία διάβασε χθές ο πρόεδρος της ΝΔ.

Συγκεκριμένες αναφορές για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, τους συνταξιούχους, δεν υπήρχαν στο χλιαρό και φλυαρο κείμενο που είχαν προετοιμάσει κάποιοι αδαείς.

Φαίνεται ότι τόσο ο κ. Μητσοτάκης αλλά και οι άπειροι στα πολιτικά πράγματα σύμβουλοι του δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή σ’ αυτούς τους συνανθρώπους τους που δούλεψαν σκληρά για δεκαετίες και τώρα παίρνουν ψίχουλα. Προφανώς δεν σκέφθηκαν ότι έχουν κι οι ίδιοι γονείς, παππούδες και γιαγιάδες, θείους και συγγενείς που βρίσκονται σε ηλικίες έξω από τον παραγωγικό κύκλο της ζωής, είναι ανήμποροι, δεν έχουν αντικειμενικά την παραμικρή δυνατότητα να βγάλουν ούτε ένα επιπλέον ευρώ για να “ενισχύσουν” τις πετσοκομμένες συντάξεις τους.

Ναι, τις συντάξεις που τους κατακρεούργησαν οι κυβερνήσεις του Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά και θα αποτελειώσουν στις αρχές 2019 κατά πως φαίνεται οι σημερινοί ιθύνοντες.

Έχει ειπωθεί επανειλημμένα ότι μια κοινωνία κρίνεται για το επίπεδο πολιτισμού της από τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Και πράγματι πρέπει να είσαι ηθικά αδιάφορος, αχάριστος και ανάλγητος για να μην ενδιαφέρεσαι για τους ανθρώπους που μας έφεραν στον κόσμο, μας μεγάλωσαν και μας σπουδάσανε με θυσίες, μας έδωσαν όσα εφόδια χρειαζόμασταν στη ζωή.

Οι απόμαχοι δεν είναι βαρίδι — όπως προφανώς δείχνουν να πιστεύουν κάποιοι με τη στάση τους.

Οι γονείς και οι παππούδες μας δεν είναι αχρείαστη οικονομική επιβάρυνση.

Είναι οι άνθρώποι που τους χρωστάμε τα πάντα.

Είναι εκεινοι που δικαιούνται την αγάπη, τη φροντίδα μας, ο,τι καλύτερο μπορούμε να τους προσφέρουμε. Ειναι θησαυρός αναντικαταστατος για κάθε κοινωνία — ειδικά για τη δική μας. Που έχει μάθει να τιμά τα γηρατειά. Δηλαδή τους ανθρώπους που τα τελευταία χρόνια έπεσαν θύματα των πιο άγριων περικοπών που έζησε η χώρα — ίσως γιατί αυτοί δεν είχαν ούτε τη σωματική ούτε τη ψυχική δύναμη να αντισταθούν. Γι αυτό κι επιχειρείται να τους γονατίσουν κι άλλο.

Αυτό εμεις ΔΕΝ θα το επιτρέψουμε.

ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.

Η πρώτη πράξη κάθε πολιτικής δύναμης που διεκδικεί την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας πρέπει να είναι η δέσμευση ότι — έστω και συμβολικά στην αρχή — πρέπει να είναι μια μικρή αναπλήρωση του χαμένου εισοδηματος των γονιών και των παππούδων.

Για μας δεν χωράει καμμιά συζήτηση πάνω σ αυτό.

Είμαστε εδώ,

Είμαστε παντού.

Είμαστε πολλοί.

Είμαστε πάρα πολλοί

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2120253858252635

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter