Ο Αποστόλου απέσυρε το νομοσχέδιο για τα ζώα – Άδειασε τον Τσιρώνη

Ο Αποστόλου απέσυρε το νομοσχέδιο για τα ζώα – Άδειασε τον Τσιρώνη

Με μία λιτή ανακοίνωση ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, απέσυρε το νομοσχέδιο για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς, αδειάζοντας τον αρμοδίο υφυπουργό Γιάννη Τσιρώνη που επέμενε να το υπερασπίζεται παρά τις σφοδρές αντίδρασεις.

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση του κυρίου Αποστόλου:

Το Νομοσχέδιο για τα Δεσποζόμενα και Αδέσποτα Ζώα Συντροφιάς, αποσύρεται προς το παρόν από τη διαβούλευση, προκειμένου να επανεξεταστούν ζητήματα που αναδείχθηκαν από την ως τώρα διαδικασία. Θα επανέλθει όταν επαναδιαμορφωθούν οι σχετικές διατάξεις. 

Νωρίτερα πάντως το Documentonews.gr είχε προαναγγείλει την απόσυρση του σχετικού νομοσχεδίου μετά από παρέμβαση και του Μεγάρου Μαξίμου.

ΔΗΛΩΣΗ του Αν. Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Γιάννη Τσιρώνη, σχετικά με το Σχέδιο Νόμου για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς

Κατόπιν εντολής Πρωθυπουργού το νομοσχέδιο που αφορά στα ζώα συντροφιάς αποσύρεται προσωρινά και θα επανέλθει στην δημόσια διαβούλευση εντός 30 ημερών τροποποιημένο με όποιες διορθώσεις κρίνεται απαραίτητο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter