Ο Αρης 1-0 την Βίλεμ στο τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία

Ο Αρης 1-0 την Βίλεμ στο τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία

Στο τελευταίο του φιλικό πριν εγκαταλείψει την Ολλανδία, ο Αρης νίκησε στο Τίλμπουργκ την Βίλεμ με 1-0 χάρις σε γκολ που σημείωσε ο Γκαρσία στο 88′.

Οι Θεσσαλονικείς επιβεβαίωσαν με την καλή τους εμφάνιση και τη νίκη την καλή δουλειά που κάνουν στο πρόγραμμα προετοιμασίας τους αφήνοντας υποσχέσεις για ακόμα καλύτερη συνέχεια. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήταν μια οργανωμένη επιθετική προσπάθεια της Ελληνικής ομάδας που καρποφόρησε με την διορατικότητα του σκόρερ. Σε φάση διαρκείας, ο Ναζλίδης από κοντά έχασε αρχικά την καλή ευκαιρία όπου ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε προσωρινά, αλλά ο Γκαρσία έκλεψε κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Αρης μολονότι έδωσε παιχνίδι και χθες το απόγευμα διατήρησε μια αγωνιστική φρεσκάδα και σημείωσε μια ακόμα σερί νίκη στην Ολλανδία στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Συνολικά σήμερα ολοκλήρωσε με θετικό πρόσωπο τα φιλικά σε Βέλγιο και Ολλανδία, έχοντας απολογισμό τέσσερις νίκες (με Ντε Γκράαφσαπ 1-0, Ντεν Χάαγκ 2-0 και σήμερα με την Βίλεμ 1-0), ενώ επικράτησε με 4-1 στα πέναλτι της Μπέερσοτ, μετά το 0-0 του κανονικού αγώνα. Η αποστολή του Αρη επιστρέφει αύριο Κυριακή στην βάση της στην Θεσσαλονίκη.

Βίλεμ: Βέλενρουτερ (46′ Παλάσιος), Λιούις, Χέερκενς, Λίφτινκ (46′ Γουντ), Σολ, Κρουξ, Κρόουλι, Ντάνκερλουϊ, Σαντίκι, ΜακΓκάρι (46′ Ακαϊνάκ) και Λόουερς (46′ Βελικόνια).

Αρης: Κουέστα, Ούγκο Σόουζα, Βελέθ (65′ Δεληζήσης), Ιντζόγλου (74′ Σταμπουλίδης), Παυλίδης (56′ Ντιγκινί), Μιλούνοβιτς (56′ Ναζλίδης), Μενέντεθ, Διαμαντόπουλος (56′ Μπάσα), Ματίγια (56′ Κολάσο), Βαλεριάνος (56′ Γκαρσία) και Κωνσταντινίδης (46′ Κωνσταντινίδης).  

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter