Ο «άριστος» καθηγητής του UCL που έγραψε για τον Αντετοκούνμπο ότι «μας ζάλισε ο μαύρος που το παίζει Έλληνας»

Ο «άριστος» καθηγητής του UCL που έγραψε για τον Αντετοκούνμπο ότι «μας ζάλισε ο μαύρος που το παίζει Έλληνας»

«Μας ζάλισε ο μαύρος που το παίζει Έλληνας. Έως εδώ. Δεν ξεχνάμε το καλοκαίρι. Μας έγραψε στα @ρχίδι@ του όλους μας, την Εθνική Ομάδα και τη σημαία μας.»

Με αυτά τα λόγια αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο ένας άριστος, με βάση το βιογραφικό του, Έλληνας ακαδημαϊκός που διδάσκει στο Univercity College του Λονδίνου.

Πρόκειται για τον Ευάγγελο Μαρκόπουλο, ο οποίος, με βάση το βιογραφικό του, έχει διδάξει και εκπονήσει ερευνητικές εργασίες ως Εντεταλμένος Καθηγητής, Επιστημονικός Συνεργάτης και Ερευνητής σε Πανεπιστήμια και Ινστιτούτα της Ελλάδος και του Εξωτερικού (ΗΠΑ – Πανεπιστήμιο της Πόλης της Νέας Υόρκης), Γερμανία (Πολυτεχνείο της Βρέμης), Ιορδανία (Hashemite University), και Ισπανία (Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Λογισμικού). Παράλληλα έχει εργαστεί σε κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες, όπως οι IBM, Siemens και ΑΤ&Τ.

Το σχόλιο του καθηγητή διατυπώθηκε κάτω από ανάρτηση δημοσιογράφου στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Η δημοσιογράφος είχε ποστάρει ένα βίντεο από τους Μιλγουόκι Μπακς, στο οποίο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκινημένος τραγουδά τον εθνικό ύμνο της Ελλάδας στο γήπεδο των Καβαλίερς στο Κλίβελαντ, όπου ήταν συγκεντρωμένοι εκατοντάδες Έλληνες που τον αποθέωσαν.

https://www.facebook.com/milwaukeebucks/videos/10155142645852817/

Giannis Meets Greeks In Cleveland

Ο Γιαννης συνάντησε μερικούς Έλληνες μετά το ματς των Bucks με τους Cavaliers στο Cleveland!!!

Posted by Milwaukee Bucks on Mittwoch, 8. November 2017

Άμεση ήταν η αντίδραση άλλων χρηστών, με τη δημοσιογράφο που ανήρτησε το βίντεο να απαντά: «Δεν σας επιτρέπω να εκφράζεστε με αυτόν τον τρόπο στον τοίχο μου. Ο μαύρος που το παίζει Ελληνας;;;;;;; Και χρησιμοποιείτε χυδαίες λέξεις και διδάσκετε; Ειλικρινά θα ήθελα να μάθω τι ακριβώς διδάσκετε!!».

Ο καθηγητής ωστόσο επέμεινε, ισχυριζόμενος ότι «αρκετά έχει προκαλέσει το άτομο αυτό».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter