Ο cameraman που τραυματίστηκε από την επίθεση τραμπούκων στην Νέα Φιλαδέλφεια μιλάει στο Documentonews.gr

Ο cameraman που τραυματίστηκε από την επίθεση τραμπούκων στην Νέα Φιλαδέλφεια μιλάει στο Documentonews.gr

Την Πέμπτη 27 Απριλίου τραμπούκοι, που δήλωσαν οπαδοί της ΑΕΚ, επιτέθηκαν στην εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ανάμεσα στους τραυματίες ήταν και ο Σταύρος Παπαϊωάννου, ο τεχνικός που κάλυπτε την εκδήλωση. Έκτοτε νοσηλεύεται και αναμένεται να χειρουργηθεί αύριο, αφού υπέστη τραυματισμούς στο οστό κάτω από το ένα του μάτι.

Πάνω από 20 άτομα επιτέθηκαν στον Σταύρο Παπαϊωάννου και δύο ακόμα ανθρώπους που ήταν μαζί του.

Ο ίδιος, μιλώντας στο documentonews.gr, μας περιέγραψε το σκηνικό.

“Κουβαλούσα μόνο ένα σακ βουαγιάζ, φαινόταν ότι είχα πάει με την επαγγελματική μου ιδιότητα. Όταν πλέον τελείωσε η εκδήλωση, δεν ακολούθησα την πορεία (σσ. των μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που έφυγαν ομαδικά). Από ένα στενό βγαίνουν πάνω από 20 άτομα, οι οποίοι δεν έφεραν κανένα διακριτικό της ΑΕΚ. Μας ακολουθούσαν, μας ρώτησαν ποιοι είμαστε. Δεν απαντήσαμε, εγώ συνέχισα να περπατάω.”

“Τότε έπεσαν πάνω μας, με χτύπησαν στο κεφάλι, έπεσα πρώτα σε έναν τοίχο πολυκατοικίας, μετά στο έδαφος, όπου συνέχισαν να με κλωτσάνε”

Σε ό,τι αφορά τον ρόλο της αστυνομίας, ο κ. Παπαϊωάννου εξηγεί: “Ήταν μερικά μέτρα μακριά. Οι άγνωστοι ίσως σταμάτησαν να μας χτυπάνε, επειδή είδαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι, όμως, δεν έκαναν τίποτα. Τώρα, η μπορεί και να φοβήθηκαν, ήταν εξάλλου 20 χούλιγκαν…”

Ο Σταύρος Παπαϊωάννου θα χειρουργηθεί αύριο το πρωί. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η επέμβαση, αν και ρουτίνας, είναι λίγο πιο “δύσκολη απ’ό,τι αντίστοιχες επεμβάσεις” και γίνεται ώστε να αποκατασταθεί η περιμετρική του όραση, αφού απο τον τραυματισμό κι έπειτα, μπορεί να κοιτάζει μόνο ευθεία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter