Ο δεκάλογος του σωστού οδηγού, από έναν 12χρονο

Ο δεκάλογος του σωστού οδηγού, από έναν 12χρονο

«Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών», είναι το θέμα της έκθεσης που διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη η Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με τη “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”.

Η έκθεση φιλοξενείται στο εμπορικό κέντρο Mediterranean COSMOS, με ελεύθερη είσοδο, καθημερινά έως τις 25 Οκτωβρίου, και ώρες 09:00-21:00

Παιδιά και γονείς έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από αστυνομικούς της Τροχαίας σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής. Επαγγελματίες οδηγοί θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν με χρήση προσομοιωτή φορτηγού και λεωφορείου.

Στο χώρο λειτουργεί και πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για παιδιά, όπου οι μικροί επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν με διαδραστικό τρόπο πώς να κινούνται με ασφάλεια ως πεζοί ή οδηγοί ποδηλάτου.

Για τους μεγαλύτερους επισκέπτες θα υπάρχει δυνατότητα εκπαίδευσής τους στην ασφαλή οδήγηση με τη χρήση προσομοιωτή οδήγησης, μέθης, ναρκωτικών ουσιών, κόπωσης και αντίδρασης, καθώς και η εκπαίδευση επαγγελματιών οδηγών με προσομοιωτή φορτηγού ή λεωφορείου.

Επιπλέον, θα υπάρχει κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος και τα απαραίτητα υλικά ζωγραφικής για να μπορούν τα παιδιά να ζωγραφίσουν το δικό τους έργο για την οδική ασφάλεια.

Σχολεία, που ενδιαφέρονται για ομαδικές επισκέψεις στην έκθεση και παρακολούθηση του προγράμματος κυκλοφοριακής αγωγής της Τροχαίας,, καθώς και επαγγελματίες οδηγοί που ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν σε προσομοιωτή φορτηγού και λεωφορείου, παρακαλούνται να επικοινωνούν καθημερινά στα τηλέφωνα της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης: 2310 557541 και 2310 557542.

Στη φωτογραφία πίνακας του 12χρονου Χρήστου, που αποτυπώνει το δεκάλογο του σωστού οδηγού.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter