O Eρντογάν καταδιώκει τον σταρ του ΝΒΑ Ενές Καντέρ (video)

O Eρντογάν καταδιώκει τον σταρ του ΝΒΑ Ενές Καντέρ (video)

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα του Τούρκου σταρ του ΝΒΑ Ενές Καντέρ με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με τον σέντερ των Οκλαχόμα  Θάντερ, ο Τούρκος Πρόεδρος διέταξε την ακύρωση του διαβατηρίου του και έτσι δεν μπορεί να μπει στη χώρα του!

Ο Καντέρ, βρίσκεται στο αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου, επιστρέφοντας από την Τζακάρτα της Ινδονησίας, και δεν μπορεί να ταξιδέψει για την Τουρκία, πλέον.

«Είμαι στη Ρουμανία και μου είπαν ότι ακυρώθηκε το διαβατήριό μου από την τουρκική πρεσβεία. Δύο αστυνομικοί μας κρατούν εδώ για ώρες.

Ο λόγος γι’ αυτό είναι ο τρόπος που βλέπω τις πολιτικές εξελίξεις και ο άνθρωπος που το έκανε αυτό είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο πρόεδρος της Τουρκίας.

Ξέρετε ότι επιτέθηκε σε ανθρώπους στην Ουάσινγκτον, είναι κακός άνθρωπος, ένας δικτάτορας. Είναι ο Χίτλερ του αιώνα μας. Θα σας ενημερώνω, να προσεύχεστε για εμάς» λέει χαρακτηριστικά.

Αιτία της ακύρωσης είναι η εμμονή του Ερντογάν που κατατάσσει και τον σταρ του NBA μεταξύ των εχθρών της χώρας και του ιδίου αφού σύμφωνα με τον Τούρκο πρόεδρο ο Καντέρ είναι υποστηρικτής του εξόριστου Φετουλάχ Γκιουλέν, εγκεφάλος του πραξικοπήματος του Ιουλίου.

Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι ότι τον Καντέρ, τον έχει αποποιηθεί ακόμα και η ίδια του η οικογένεια.

Ο Καντέρ από την πλευρά του χαρακτηρίζει «Χίτλερ» τον Ερντογάν και μάλιστα ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ένα βίντεο που μιλά για την περιπέτειά του από το αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου.

_x000D_
_x000D_

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter