Ο Εσιέν δεν κάνει πίσω για όσα του οφείλονται

Ο Εσιέν δεν κάνει πίσω για όσα του οφείλονται

Νέους πονοκεφάλους προκαλεί στον Παναθηναϊκό η προσφυγή που κατέθεσε ο Μίκαελ Εσιέν προκειμένου να πάρει τα χρήματα που του οφείλει η ΠΑΕ.

 Ο Γκανέζος απαιτεί από τους «πράσινους» όλο το ποσό που του χρωστούν ακόμα, περίπου 651.000 ευρώ και δεν δέχεται με τίποτα, να μπει σε νέες διαπραγματεύσεις ώστε να πάρει μόνο, μέρος από τα χρωστούμενα. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι χθες έγινε μια ακόμη τηλεφωνική επαφή μαζί του, αλλά ο Εσιέν παρέμεινε αμετάπιστος. Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟ έχει καταβάλει ήδη δύο από τις δόσεις που είχαν καθυστερήσει στον Αφρικανό μέσο από τον διακανονισμό που είχε γίνει τον Αύγουστο αλλά τώρα με τη νέα καθυστέρηση ο Εσιέν ζητάει όλο το υπόλοιπο ποσό. Η εκδίκαση της προσφυγής του, θα γίνει την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.

Στο μεταξύ, προσφυγή κατά της ΠΑΕ αναμένεται να κάνει και ο Στάθης Ταυλαρίδης. Ο ανενεργός πλέον, κεντρικός αμυντικός του «τριφυλλιού», θα ζητήσει να μείνει ελεύθερος και να του καταβληθούν τα χρήματα, που προβλέπονται από το συμβόλαιό του. Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, ο Ταυλαρίδης έχει πρόταση από τον Απόλλωνα Σμύρνης και θέλει να μείνει ελεύθερος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter