Ο Φαήλος «καμουφλάρεται» για το συλλαλητήριο της Αθήνας

Ο Φαήλος «καμουφλάρεται» για το συλλαλητήριο της Αθήνας

Ο Μάρτης δεν λείπει από την Σαρακοστή κατά τον ίδιο τρόπο που ο Φαήλος Κρανιδιώτης δεν μπορεί να λείψει από τα συλλαλητήρια για την ονοματοδοσία της ΠΓΔΜ.

Μην πάει το μυαλό σας ότι η Νέα Δεξιά έχει πολιτικές σκοπιμότητες! Δεν έχει, γι’ αυτό και ο Φαήλος Κρανιδιώτης καλεί το πλήθος (sic) να διαδηλώσει “χωρίς κομματικά συνθήματα, μόνο με τη σημαία της πατρίδας”. 

Είναι υπεράνω η Νέα Δεξιά, δεν τα θέλει αυτά τα κομματικά, άλλο που ο πρόεδρός της υπήρξε στέλεχος (και) στη Νέα Δημοκρατία.

Βέβαια, εκτός αυτών, καλεί και την κυβέρνηση να περιφρουρήσει την “ειρηνική εκδήλωση του λαού”. Πράγμα που μικρή σημασία θα είχε, αν ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς δεν είχε υπάρξει ένας από τους πολλούς υπερασπιστές της αστυνομικής βίας (τον γνωρίσαμε από την… θητεία του στη ΝΔ και δε μας “απογοήτευσε” ούτε τώρα, που έκανε το δικό του πολιτικό μόρφωμα). 

Έχει ο καιρός γυρίσματα τελικά….

Ολόκληρη η δήλωση του Φαήλου:

“Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του εθνικού συμφέροντος και των αδελφών Μακεδόνων, καλεί όλα τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους της, όπως και στην Θεσσαλονίκη, να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου ώρα 14:00 στο Σύνταγμα, μόνο με την Σημαία της Πατρίδας μας, χωρίς κομματικά σήματα και συνθήματα. Καλούμε δε την κυβέρνηση, ως οφείλει, να περιφρουρήσει την ειρηνική εκδήλωση του λαού μας”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter