Ο γάμος της Μέγκαν «ενώνει» τους χωρισμένους γονείς της

Ο γάμος της Μέγκαν «ενώνει» τους χωρισμένους γονείς της

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ θα είναι εκείνος που θα παραδώσει τη νύφη όταν η Αμερικανίδα ηθοποιός παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι της Βρετανίας, σε δύο εβομάδες, ενώ και οι δύο γονείς της θα γνωριστούν με τη βασίλισσα Ελισάβετ και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας πριν από την τελετή, ανακοίνωσαν σήμερα τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον.

Οι διαζευγμένοι γονείς της Μαρκλ, ο Τόμας Μαρκλ και η Ντόρια Ράγκλαντ θα αναλάβουν “σημαντικούς ρόλους” στον γάμο που θα τελεστεί στο Κάστρο Γουίνδσορ στις 19 Μαΐου, είπε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος Τύπου του Χάρι, ο Τζέισον Νάουφ.

Το πρωί, πριν από τον γάμο, μητέρα και κόρη θα μεταβούν μαζί με αυτοκίνητο στο Γουίνδσορ. Ο πατέρας της θα την παραδώσει κατόπιν στον γαμπρό, στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. “Η δεσποινίς Μαρκλ είναι ενθουσιασμένη που έχει τους γονείς της στο πλευρό της σε αυτή τη σημαντική και ευτυχισμένη στιγμή” είπε ο εκπρόσωπος.

Οι γονείς της Μέγκαν Μαρκλ χώρισαν όταν εκείνη ήταν 6 ετών. Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσαν πολλές φήμες σχετικά με το τι ρόλο θα έπαιζαν στον γάμο, ενώ υπήρχαν και εικασίες ότι δεν είχαν καν προσκληθεί. Ο Τόμας Μαρκλ, 73 ετών, πρώην διευθυντής φωτισμού σε τηλεοπτικές σειρές, είχε δηλώσει ότι ήθελε να είναι παρών και να παραδώσει την κόρη του.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του πρίγκιπα, οι γονείς της Μέγκαν θα ταξιδέψουν αεροπορικώς από τις ΗΠΑ μία εβδομάδα πριν από τον γάμο και θα συναντηθούν για πρώτη φορά με τους νέους εξ αγχιστείας συγγενείς τους: με τη βασίλισσα Ελισάβετ, 92 ετών, τον σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο, τον συμπέθερο πρίγκιπα Κάρολο και τον μεγαλύτερο αδελφό του Χάρι, πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Στον γάμο έχουν προσκληθεί και τα τρία αδέλφια της πριγκίπισσας Νταϊάνας, της μητέρας του Χάρι που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι το 1997, όταν εκείνος ήταν 12 ετών. Την οικογένεια Σπένσερ θα εκπροσωπήσει η αδελφή της Νταϊάνας, η Λαίδη Τζέιν Φέλοους.

Δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες για τη λίστα των προσκεκλημένων, πέραν του ότι δεν περιλαμβάνονται σ’ αυτήν πολιτικά πρόσωπα – εκτός και αν πρόκειται για προσωπικούς φίλους του ζεύγους.

Κουμπάρος του Χάρι θα είναι ο αδελφός του, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ. Η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα συνοδεύεται από καμία κουμπάρα ενώ όλα τα παρανυφάκια θα είναι μικρά παιδιά. Ο εκπρόσωπος εξήγησε ότι η Μαρκλ έχει έναν κύκλο “στενών φίλων” και δεν ήθελε να στεναχωρήσει καμία επιλέγοντας τη μία και όχι την άλλη για κουμπάρα της. Όλες όμως την βοηθούν στις προετοιμασίες και θα βρίσκονται στην εκκλησία για να της ευχηθούν.

Ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας που δεν θα παραστεί στον γάμο είναι ο νεογέννητος γιος του Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, ο Λούι, που γεννήθηκε στις 23 Απριλίου. Θα τον εκπροσωπήσουν τα αδέλφια του, ο πρίγκιπας Τζορτζ, 4 ετών, και η πριγκίπισσα Σάρλοτ 3.

Οι νεόνυμφοι δεν θα αναχωρήσουν αμέσως για τον μήνα του μέλιτος, αφού έχουν μια δημόσια υποχρέωση την εβδομάδα αμέσως μετά τον γάμο.

Μια παράδοση των πρόσφατων βασιλικών γάμων είναι να φιλιούνται οι νεόνυμφοι στο μπαλκόνι των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ αμέσως μετά την τελετή, κάτι όμως που μάλλον δεν θα γίνει, δεδομένου ότι ο γάμος θα τελεστεί στο Γουίνδσορ. Όταν ρωτήθηκε αν ο κόσμος θα δει κάτι παρόμοιο και πού, ο εκπρόσωπος απάντησε: “Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο για το φιλί σήμερα”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter